Şimdi Ara

Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
674
Cevap
52
Favori
98.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olmuyor hocam. Hem v1.3 hem de v1.7'de denedim. İkisinde de aynı sorun var. Durduk yere çalışan şey çalışmıyor. "Çalıştır"a basınca yine "Çalıştır-İptal" seçenekleri olan pencere açılıyor.

• Konuyu bugün keşfettim, hemen indirip kurdum. Bir kaç oyunum vardı çok para getirmemişti.

Youtube'a bakarken biri Rage Wars oyununu tavsiye etmiş ben de hemen satın aldım. Şans mıdır bilemiyorum ama en düşük fiyatla 76 TL'lik kart kazanmış oldum.

Fakat mobile uygulama yüklediğim ve guard'ı etkinleştirdiğim için 15 gün beklemem gerektiği uyarısını alıyorum. Sorun teşkil eden bir şey midir ?

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Hocam kart satış fiyatları ne zaman normale döner acaba? Aralık indirimlerinde kartların fiyatı yarıya düştü ve öylece kaldı. Geri eski fiyatına yükselir mi? Yoksa eldekileri satalım gitsin mi? Çünkü ucuz oyunlar lisanstan ötürü Steam'de satıştan kalkınca o oyundan düşen kartları da satamıyoruz, elimizde kalıyor.

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Hangi oyunların kartları düştü ben dikkat etmemişim. Fiyatları ve geçmişlerini takip etmiyorum açıkçası. Ben eldekileri olabildiğince satmaya çalışıyorum.

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Neredeyse tüm oyunların kartları topluca yarı fiyatına düşmüştü. Millet, indirimin bitmesini bekleyin fiyatlar normale döner demişti ama fiyatlar değişmedi. Aralık indirimlerinde tamamı yarıya düştü ve öyle kaldı. Galiba eski fiyatına yükselmez. Ben de satacağım direkt.

• olishernandez kullanıcısına yanıt
    Yok
    Ama zaman kaybı gibime geliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tekrardan 550 kart satışa çıkardım. Fakat hiçbiri satılmadı. Steam Economy Enhancer'ın standart default ayarları ayarlı. Acaba bu saatten sonra en düşük fiyatın bir altına mı satmak lazım? Çünkü default ayarlarda neredeyse hiç satılmıyor. Haftada en fazla 1-2 kart falan satılıyor. Aralık ayında günde 100 tane falan satılıyordu. Bi tuhaflık var.

@XanthiN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 13 Şubat 2022; 19:35:14 >

Volümü düşük kartları satmak çok zor, kartların bir çoğu son 1 haftada bazen hiç bazen 1-2 tane satılmış kartlar oluyor. Bunları zaten en düşük fiyat yazmazsan kısa süre içinde satman imkansız. En düşük fiyat yazdın, sen beklerken birisi gelip senden daha düşüğe koyabiliyor o yüzden bu tip dandik oyunların hacimsiz kartlarını satmak çok zor. Uzuuuun süre bekletmek gerekebilir.

Script şöyle ayarlanabilir:

• Hours to use for the average history calculated price ayarını düzenleyip,
    • The value to add to the calculated price ayarına -0,02 gibi bir değer atayabilirsin.

tepedeki ortalama fiyat belirlerken son kaç saat dikkate alınsın için, alttaki de script'in normalde koyacağı fiyattan ne kadar daha aşağıya koysun için. Mesela alttakine -0,05 yazarsan otomatik olarak herşeyi koyacağından 5 kuruş daha aşağıya koyar.

Benim de script ile koyduğum bir çok şey satılmayabiliyordu, -3 kuruş girdim şimdi biraz daha iyi satılıyor ama yine satılmayanlar çok oluyor bu da mesajımın başında bahsettiğim durumdan, ek olarak insanların rozet basmak için kart toplamadıkları bir evrede olduğumuzdan kaynaklanıyor bence. Hani etkinlik falan oluyor ya o yok şu an. Hepsi satılsın diyorsan, tek tek elle markete ekleyeceksin, buy emrine iyi fiyat verenleri direkt satıp geçeceksin. Ben bazen böyle yapıyorum.

• Sp0RG kullanıcısına yanıt

saol

• 1 günde 300 kart düşürdüm.faydalı bir şey Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın 

• Hocam bir oyunun kartlarıyla ilgili ilginç bir şey oldu. Bus Driver Simulator oyununda hem oyundan kart düşmedi, hem de "Kart hakkınız kalmadı" yazıyor. Oynama süresi de sıfır. Oyunda kart var, fakat "Kart hakkınız kalmadı" diyor. Bunun bir sebebi var mı? F2P oyun da değil. %90 indirimle 5,99 TL. İlk kez böyle bir şey gördüğüm için merak ettim.

https://store.steampowered.com/app/679260/Bus_Driver_Simulator

@XanthiN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 16 Nisan 2022; 14:43:30 >
  • fast moda alınca kartlar çok hızlı düşüyor.

Hiç başıma böyle birşey gelmedi hocam. Belki kart düşme kapatılmıştır oyunda ama başka problem de olabilir tabi. Discussions bölümüne bir topic açın derim.

edit. hocam aldığın oyunda Profil Özellikleri Sınırlı tag'ı varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 16 Nisan 2022; 22:46:51 >
  • Steam Economy Enhancer ı kurarken böyle bir hata ile karşılaşıyorum nasıl çözebilirm?

Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirzant -- 27 Nisan 2022; 3:47:39 >
  • Mirzant kullanıcısına yanıt

İlk önce tarayıcıya Tampermonkey kuracaksın. Sonra onun üzerine yükleyeceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi ucuz kartı karlı oyunlardan önerileriniz nedir ya da bu oyunları takip ettiğiniz bir yer var mı?

• bero 20 kullanıcısına yanıt

Ben alttaki siteyi kullanıyorum, yıllardır iş görüyor.

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

• Geleneksel 6 aylık kart düşürmelerimi yaptım. idle_master_extended_v1.3 ile 170 civarı kartı düşürdüm. Kart sayısı fazla olan 3 oyunda takıldı biraz, düşmeleri uzadı.

• Arkadaşlar bir aaa oyun ancak alabilecek param kaldı. Bu parayı tamamen kart düşürmek için kullanılan oyunlara yatırmak ne derecede bir risk? Daha önce hiç kart mevzularına girmedim.

Ek olarak ana hesapta bu işe girişmek riskli midir? Yan hesap üzerinden mi yapmak gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopemd -- 24 Mayıs 2022; 12:22:47 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.