Şimdi Ara

ie ile bazı sitelere bağlanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar özellikle asp ve php li -örneğin forum.donanimhaber.com- sitelerin bazılarına birkaç sefer tıklayarak girebiliyorum, bazılarına hiç giremiyorum. sunucu hatası vb. sorunu yok.

• Seninde mozilla ile tanışma vaktin gelmiş demektir
    ama diosan sürünmeye devam edecem tıkla microsoftanti spy kur bi scan yap derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boşadam -- 20 Nisan 2005, 14:48:45 >
  • firefox varken niye hala IE ile uğraşıyorsunuz. yükle firefox u bak rahatına.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kinoxybird

firefox varken niye hala IE ile uğraşıyorsunuz. yükle firefox u bak rahatına.

Arkadaşlar ie de çıkan hertürlü probleme direkt mozillayı öneriyorsunuz.Problemlere çözüm getirmiyorsunuz.Mozilla şimdilik daha hzılı olabilir güvenlik açısından zaten yeterli bir servis sağlayıcısı değil ayrıca bazı siteler mozillayı desteklemiyor açmıyor bana inanmıyorsanız örnek sitelerde verebilrim neyse şu an ie ile mozillayı karşılaştırmıyoruz.Kardeş bence senin probelmini ancak geçmişi temizliyerek çözersin araçlar-internet seçenekelerin'de geçmişe ait herşeyi sil birde yapmadıysan ie update de yap.Şu an aklaıma gelen bu hala problemin devam ederse yardımcı olmaya çalışırız.Bi de internet seçenkelerinde ayarlarını tekrar kontrol et.

• istersen dns yazmayı dene işe yarayabilir.

http://www.netdestek.net/dns/dns.html
  • Avrupa Dil Desteği yüklü mü makinada ?
    Yani tam olarak "Pan-European Language Support"...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milletperver -- 20 Nisan 2005, 18:05:01 >
  • Şunu dene o sayfayı yüklemeyi bitirdiğinde sağ tıkla mouse sayfada herhangi bir yerde,daha sonrada dil kodlamsında otomatik i seç sayfa açılacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.