istanbul gibi metropol bir şehirde 180 adet geçiş(günlük 6 biniş) çok az, üstelik geçiş limitlerimiz öğrenci ve sosyal karttan dahada fazla olması gerekirken tam tersine dahada düşük.eskiden malum sınırsızdı birzamanlar geçit limitleri artması için bir kampanya başlattım sizde destek olup paylaşırsanız istanbullular olarak umarım ses getirabiliriz..
bende 85-90 liraya 90 geçişlik versinler istiyorum 180 geçişlik çok, o yüzden mavikart çıkarmama rağmen hala dolum yaptırmadım.birde metrobüs'de 3 durak sonrası 2 geçiş düşmesi tam bir saçmalık.
quote:
Orijinalden alıntı: wtwt24
bende 85-90 liraya 90 geçişlik versinler istiyorum 180 geçişlik çok, o yüzden mavikart çıkarmama rağmen hala dolum yaptırmadım.birde metrobüs'de 3 durak sonrası 2 geçiş düşmesi tam bir saçmalık.
evet çok mantıklı bir istek eskiden günlük,haftalık,15 günlük sınırsız olan versiyonlarıda vardır sesimizi duyurmamız gerek..
quote:
Orijinalden alıntı: wtwt24
90 liraya 90 geçiş olan karttan banada lazım :) Hatta ben Aylık 100TL bile vermeye hazırım.
Yetmediğinde bi tane daha alırız.
imzalayalım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme