Şimdi Ara

IFA 2014 : Samsung'dan dünyanın ilk kurumlara yönelik Android işletim sistemli ofis yazıcısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• IFA 2014 : Samsung'dan dünyanın ilk kurumlara yönelik Android işletim sistemli ofis yazıcısı

IFA 2014 fuarında son kullanıcıya yönelik ürünlerinin tanıtımını bitiren Samsung şimdi kurumlara yönelik ürünlerini tanıtmaya başladı. Bunlardan ilki bir ofis yazıcısı.

Smart MultiXpress adını taşıyan Android tabanlı ofis yazıcısı yeni bir seri olarak satılacak. Dünyanın ilk kurumlara yönelik Android işletim sistemli çok fonksiyonlu ofis yazıcısı olan Smart MultiXpress üzerinde 10.1 inçlik bir Android tablet barındırıyor. 

Tablet sayesinde kullanıcılar herhangi bir dış bilgisayar bağlantısına ihtiyaç duymadan her türlü belgeyi internetten indirerek veya harici bellek kullanarak bastırabiliyor. Ayrıca isterse düzenleme de yapabiliyor. Cloud Print sayesinde farklı bir yerden yazıcıya belge gönderebiliyorsunuz. Tablet üzerinde Smart UX Center adında bir arayüz bulunuyor. 

Seride 10 farklı model mevcut. Bu modeller kağıt kapasitesine göe, renkli veya renksiz olmasına göre, kağıt boyutuna göre, tarama veya fotokopi yapmasına göre birbirinden ayrılıyor. Seri önümüzdeki günlerde satışa sunulacak.  

Kaynak:http://www.androidheadlines.com/2014/09/samsung-announce-worlds-first-android-powered-touch-screen-multi-function-printers.html

• Seride 10 farklı model mevcut

Samsung işte ne beklersin ki
  • Adamlara şehir kur desen kurarlar, o derece çeşit var üretimde.

• Bence çeşit önemli. Örneğin resmi kurumlarda siyah beyaz yazan ekonomik yazıcılar tercih edilir. Kapasitede önemli büyük ofisi büyük hazneli küçük ofise küçük hazneli. Samsungun kullanıcı terrcihlerine göre çeşitli ürünler üretmesinin kime ne zararıda var anlamış değilim.

• Çok da işe yarar değil açıkçası sonra fotokopi makinesinin başından ayrılamaz çalışanlar. Sonu galaxy camera ya benzeyecek.

• Baskı konusunda Konica Minolta çok üstün. Kendi geliştirdikleri tonerler çok dayanıklılar ve güneşten solmuyorlar. Ancak Konicanın tek eksiği bence arayüzü ve kullanılabilirliği. Android ile onu tamamlasalar iyi olacak. Bakalım samsungun örneklerini görebilecek miyiz.

• Samsung Yazıcıyla birlikte Modern Combat 5 de hediye ederse çok seviniriz.. :)
    Ama temple run, yarış oyunları için cihaz fazla ağır kalır, joystik şart buna..

• Her zaman ki gibi yorumlardan cahillik akıyor, tek yorum dışında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence android işletim sistemli olmasından çok baskı kalitesi ve hızı daha önemli. Androidli olması kötü olmamış tabi.

• samsung haberlerinin yorumlarini okumak istemiyorum. bilgisizlik hat safada maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android olması belki kablosuz veri transferi ve kablosuz kullanıma yönelik iyi olabilir ama konica minolta karşısında üzülür biraz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.