Şimdi Ara

İFL , İEL , GL karar veremedim yardım lütfenn

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Galatasaray veya İstanbul erkek yazıp istanbula mı gitmeliyim , yoksa aydın da oturduğum için İzmir fene mi ? Önerileriniz veya bu okullar hakkında bildikleriniz varsa yardımcı olun lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ted_robin T kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ailemden ayrılmak istemem ben izmir fen e git gl sözelciler istanbul erkek daha uygun olur sayısalcıysan

• İzmir Fen. Diğer iki lise de kesinlikle çok iyi liseler ve imkânları da var fakat aşağı yukarı aynı eğitim için ailene uzak olmama gerek yok. Ayrıca İzmirin İstanbula göre avantajları da var. Sadece eğitim olarak düşünme mesela İstanbuldaki gibi bir trafik İzmirde yok.
    Edit:Sayısalcı olduğunu varsayarak söyledim. Sözel düşünüyorsan Galatasaray daha uygun bir lise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insigma -- 26 Temmuz 2014; 19:49:00 >
  • Teşekkürler 👍 Sayısalcıyım bu arada .

• Sacmalama lan gsl ile bi fen lisesi ayni midir benimde hedefim gsl idi senin yerinde olsam gslye giderim prestijli bir okul sonucta

• gsl ye git.
  • GSL
  • Aile onemli bir faktorse IFL ama Istanbul'da okul okumak, o ortamda olmak farkli bir sey, IEL ve GSL ikisi de cok koklu okullar, ama sunu unutma her uc okula da Turkiye'deki en yuksek puanli ogrenciler gidiyor, ders olarak cok bi'sey kaybetmezsin ama Istanbul'daki sosyal olanaklar farklidir. Bu arada olimpiyat istiyorsan ve cemaate gitmeyeceksen en iyi devlet okulu IFL.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GSL gitmezsen hayatının hatası olur. GSLgit bence
  • Gsl çok ayrıdır. Bi kere okul şehrin tam merkezinde. İmkânim olsa direk girerdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben de aynı durumdayım. konyada oturuyorum. gsl hakkında maddi yönden zorluyor diyorlar doğru mu bu biliyor musunuz ?şimdiden çok teşekkürler.acil cevap verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebataer -- 2 Ağustos 2014; 18:47:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebataer

arkadaşlar ben de aynı durumdayım. konyada oturuyorum. gsl hakkında maddi yönden zorluyor diyorlar doğru mu bu biliyor musunuz ?şimdiden çok teşekkürler.acil cevap verirseniz sevinirim.

Maddi yönden zorlayacağını düşünüyorsan Galatasaray Eğitim Vakfına burs için başvurursun.
  • gsl devlet okulu değilmi evet maddi olarak ne çıkabilirki
  • Bende GSL düşünüyordum fakat bu yaşta aileden ayrı kalmak çok zor ayrıca gslde odalar 30 kişi civarıymış bunuda düşün
  • O kadar puan alıyosan İstanbul a da paşa paşa gidersin. Gsl fransızca bunu unutma ama

• İzmir fen

• Olimpiyat, ygs lysde derece yapabilmek istiyorsan ifl.
    Diğer türlü gsl iel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 8 Ağustos 2014; 20:53:37 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ebataer kullanıcısına yanıt
    evet gsl de yıllık 4.500 tl veriliyomuş.ve her yıl artıyomuş.benim için pek sorun değil
  • GSL. İsmi ve imajı var. Matematik yıllarca yetersiz, millet özel ders aldırıyor çocuklara. Fransızca ise StJosep'ten ve Notre Dame de Sion'den zayıf. Çok aktivite var. Merkezi konumu. Ünlü mezunlar çoğunlukla sözel branşlarda (hukuk, gazetecilik, oyunculuk vs). Az da olsa paralı bir okul (yurt ayrı). Yani paralı derken 400 TL 4-5 kere ödeyeceksin. En azından üç sene önce böyleydi.

İEL. Harikulade bir binası var. Konum da iyi. Sayısal olimpiyat takımları var. Sayısal ağırlıklı bir okul. Almanca çok iyi seviyede, Alman Lise'sinden fark yok bu konuda. Iki diploma birden alabiliyorsun (Türk diploması ve Abitur).

İFL. Evine en yakın okul))) Müthiş olimpiyat başarıları var. Yabancı dil sanırım o kadar parlak değil.

Senin hedefin nedir?

Eğer " hocam, benden ne olur" diyorsan, o zaman İFL olsun diyorum. Oradan kesin TIP kazanırsın ve tıp okuyanların Türkiye'de ayrı bir havası vardır)))

Eğer mühendis olmayı düşünüyorsan, o zaman ya İEL, ya İFL olsun. Almanca kolay bir dil değil. Fazla uğraşmak istemiyorsan, İFL olsun.

Eğer yargıç ya da devlet memuru ya da gazeteci olmak istiyorsan, o zaman GSL.

Hangi okul çıkarsa çıksın şimdiden hayırlı olsun

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.