Şimdi Ara

IHS Telekom Nasıl??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
7.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • IHS Telekom - ihs.com.tr hakkında :https://forum.donanimhaber.com/ihs-telekom-ihs-com-tr-hakkinda--133346649

dünyanın en büyük hatasını yapacaksın uyarıyorum şiddetle sözde 3 karakterli olan siteden uzak durun! çalışmak gibi bir hatada bulunursan alan adını transfer etmekte epey zorlanıyorsun!

akıllı bir insan, normal şartlar altında bir alan adı tam olarak 5 günde transfer ediliyorsa siz 4.-dördüncü günde tekrar transfer kodu isteyin!

ayrıca name.com da teknik olarak sorun yaşattığımız için atayaz.com alan adına geçici bir süre erişemedik ihs telekom dan yardım istedik ukala ukala biz birşey yapamayız! atayaz.com artık bizde barınmıyor!! yanıtını aldım değerli icann ekibi ile yazılı haberleşmemiz sonucunda sorun yaşanması halinde kayıt memuru kimse şikayet edebileceğimizi öğrendim..

buna gerek kalmadı q.. hanım ile görüştüm atayaz.com ile aycann.com alan adını güvenli yerde TURKTİCARET.NET YAZILIM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET.A.Ş. firmasında özel paket satın alarak özel korunduğunu biliyoru-z üzülürsek hukuk var,icann var ama bunlara hiç gerek yok bizim atayaz.com ve aycann.com alan adlarımız özel olarak korunuyor bakınız ekteki resime işte kurumsal firma buna denir!

IHS Telekom Nasıl???

• daha hosting alalı 1 dk oldu. hemen hesabımı duraklatmışlar. Neden nasıl hiç bir bilgi yok. Neymiş birde müşteri hizmetleri aranacakmış. yahu ben parayla perişanlık çekmek için mi hosting satın aldım.

daha kullanmadan perişan oldum yani maalesef tavsiye edemem.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.