Selam arkadaşlar acil olarak yardımınıza ihtiyacım var, bitirmiş oldugum bi proje var , ve Devexpress le hazırlanmış bir proje oldugundan , ilk çalıştırma anında bazı dll'lerin eksik oldugu hatası aldım ve gerekli dll leri attıktan sonra programı iis te çalıştırdım , fakat şöyle bir durum var , kullanılan combobox lar , button lar devexpressin componentleri oldugundan , uygulama çalıştıgında görsel sorunlar yaşıyorum.Mesela comboboxların şekli görünmüyo ama içinin yazısı ekranda mevcut.O yazıya tıkladıgımda diger secenekler de acılıyo fakat etrafında bir çerçeve yok sanki havada duruyomus gibi.Butonlarda keza aynı şekilde , sadece içinin texti görünüyo ,textin uzerine gelip tıkladıgımda işlevini yapıyor , işlevsel olarak uygulamada bi sorun yok dediğim gibi devexpress componentlerinin görünümünde problem var.Bütün dll leri atmak mantıksız olur diye düşündüm , hemde boyutu çok fazla , uygulamanın gerektirdiği dll ' lere nerden bakabilirim? Yada bu sorun tam olarak neyden kaynaklanıyor olabilir? Daha önce karşılaşanlar vardır belki aranızda , lütfen bilenler yol göstersinler, şimdiden Teşekkürler,Kolay Gelsin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme