Şimdi Ara

iki ayrı ağı birleştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim kullandığımız iki ayrı ağımız mevcut. Biri internet kullanımı için, diğeri özel ağ. Bu özel ağımızı dosya transferi için zaman zaman internet bağlı ağla birleştiriyoruz. Sorun şu ki özel ağımız yavaş çalışıyor. Hızlandırmak için IP ve DNS ayarlarımızı otomatik değil de sabit yapmamızı önerdiler. Fakat ağların beraber ve ayrı kullanımında sorun yaşamayacak şekilde nasıl bir ayar yapsak uygun olur? tavsiyesi olan var mı

• yuh be kaç gündür bi mesaj atan yok
  • Arkadaşım Alt ağ maskesini farklı yaparsan iki ağ birbirinden farklı gibi çalışır ama her iki ağda internete gire bilir.Sanırım ip adresleride bu nedenle sorun olmaz.İkisi ayrı ağ gibi çalışıcağı için her iki ağdada 10.0.0.5 şekli,nde ip adresine sahip pcler internete gire bilir.Bu teori benim için o kadar pcle çalışmadım 255 i ipde aşmam hiç gerekmedi ama alt ağ maskesini değiştiğinde iki ağın internete girdiğini ağ komşusu olarak alt ağ maskesi aynı olan pclerin birbirini gördüğünü biliyorum
  • sana cevap ollarak bıseyler yazacaktım ama ayıp etmısın ne yuhu ya
    quote:

Orjinalden alıntı: sayvan

yuh be kaç gündür bi mesaj atan yok

• bunlar farklı siteler ise vpn çözümü kullanın, eğer aynı binada ise bu iki network bi router almanızda fayda var.bunlar performansı artırır.
  • kadro efendi üşenmeden mesaj yazmışsın peki
    "sana cevap ollarak bıseyler yazacaktım .." ne demek.

Cevap yazan diğer arkadaşlara teşekkür ederim.
  • İp yapılandırmasını gözden geçir.. Yada Ağ üzerinde 10 MBİT etherneti olan bir pc varsa yavaşlama sebebi olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İki PC yi aynı yerden yönetmek
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ag baglantılarını açın sag tıklayın özellikler diyin oradan tcpıp seçenegini seçin tekrar özellikler diyin gelişmiş sekmesine tıkalyın sonrada ekle diyip 2 network unuzdeki ıp yı verin alt ağ maskesinide tabiki verriyoruz aynı şekılde var sayılan ag geçidinide veriyoruz resim li de anlattım umarım yardımcı olmusumdurhttp://image01.yuklet.com/files/29/10ec4b80-deneme.jpg buyrun link
  • kadro haklı, kimsenin sana cevap yazmak gibi bir mecburiyeti yok, ve senin de kimseye karşı "yuh be" şeklinde kabalaşmaya hakkın yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.