Şimdi Ara

İki Gitar Arasında Kaldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 6-7 senedir gitar çalıyorum ve Elektro gitara geçmeye karar verdim
    Metallica'yı seviyorum ve James'in kullandığı explorer kasa gitarlara bir ilgim var ama aynı zamanda kirk hammett'in attığı soloları da güzel bir şekilde atmak istiyorum.
    3-4 Aydır Yaptığım araştırmalar ve müzik zevkimi de göz önünde bulundurarak 2 gitar arasında kararsız kaldım. Floyd Rose'nin işkence olduğunu söyleyen bir çok kişi var ama ben çalacağım şarkılar için işkence çekmeyi kesinlikle göze alıyorum.

1. olarak Hem Explorer kasa hem de floyd rose'ye sahip olan bir gitarı seçtim;İki Gitar Arasında Kaldım
    Jackson Kelly KEXMG

2. olaraksa İbanez'in İron Label serisinden üzerinde ekstradan killswitch'i olan İbanez İron Label RGIR20E;
    İki Gitar Arasında Kaldım
    İbanez İron Label RGIR20E

Linkler Resimlerin Altında

Yardımcı olanlar için şimdiden teşekkürler

Hepinize İyi Forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeenGuitarist -- 2 Temmuz 2017; 18:58:21 >

• Ibanez AKJ95-VYS Elektro Gitar

http://shop.zuhalmuzik.com/Ibanez-AKJ95-VYS-Elektro-Gitar_6789.html#0

şu an 2500 TL civarı.
  • ibanez s standard kullanan biri olarak kelly her zaman içimde bir ukte olarak kalmıştır. son 1 aydır ibanezin yanına kelly koysam mı diye düşünüyorum

pratik yapmak superstrat bir kasada explorer kasaya göre daha kolay oluyor. özellikle oturarak çalarken explorer biraz daha zorlar ama çok sıkıntı olmaz bilgin olsun diye söylüyorum. ayrıca jacksonların klavyeleri oldukça rahattır solo odaklı çalmaya yöneliktir. floyd rose çok sorun olmaz diye düşünüyorum.

iron label'dansa kelly'yi tercih ederim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçamayan Pegasus

ibanez s standard kullanan biri olarak kelly her zaman içimde bir ukte olarak kalmıştır. son 1 aydır ibanezin yanına kelly koysam mı diye düşünüyorum

pratik yapmak superstrat bir kasada explorer kasaya göre daha kolay oluyor. özellikle oturarak çalarken explorer biraz daha zorlar ama çok sıkıntı olmaz bilgin olsun diye söylüyorum. ayrıca jacksonların klavyeleri oldukça rahattır solo odaklı çalmaya yöneliktir. floyd rose çok sorun olmaz diye düşünüyorum.

iron label'dansa kelly'yi tercih ederim ben.

görüşünü bildirdiğin için sağol

• Gidip 2500, 3000 liralık bir gitar almayacaksan sakın girişme Floyd Rose işine. Evet hoştur nimeti çoktur ama çok uğraştırır. Dediğime kulak ver, jeymz sabit kullanıyor çoğu gitarında, yani ben tremolo bile kullandığını hiç görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 scooter arasında kaldım
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.