Şimdi Ara

İki Mouse'tan Hangisini Tavsiye Edersiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben mouse' değiştirmeye karar verdim. İki tane seçenek var.

1.Mouse :http://www.teknosa.com/urunler/125087943/steelseries-rival-100-optik-oyun-mouse-siyah?utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&utm_campaign=standart&v=1.23.8

2.Mouse :http://www.hepsiburada.com/razer-deathadder-2013-essential-oyun-mouse-p-BD800351?magaza=Q%20Pazarlama&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=Cj0KEQiAzZHEBRD0ivi9_pDzgYMBEiQAtvxt-HKvSB0zpWk2gGGZT9JgsQmiW-4pTImMt8GJ8bluinwaAlyo8P8HAQ

Ben şahsiyen Steelseries Rival 100 taraftarıyım. Hem ekonomi açısından. Benim oyum Rival'e arkadaşlar.
    Peki SS Rival bulunan arkadaşlar. Kullanımı nasıl ? Ele güzel oturuyor mu ? Ergonomik mi ?
    Sorularım bunlar. Cevaplarsanız sevinirim.

• her türlü steelseries hocam.

razer ürün alınmaz.
  • Rival daha kalitelidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grimaniel kullanıcısına yanıt
    Ben zaten tereddüt ettim. İlk başta Razer alacaktım. Taa ki Rival'ı görünceye kadar Hem daha ucuz, peki küçük ellere uygun mudur ?

Kaliteli midir ?

1 - 2 - 3 yıl idare eder mi ?

(Ayrıca kardeşimde kullanacakta)

Teşekkürler
    Bir de genellikle FPS ağırlıklı oyunlar oyunuyorum. Altına mousepad olarakhttp://www.hepsiburada.com/steelseries-qck-oyuncu-mousepad-p-BS50427?magaza=Altunextra&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.15.6

Bunu almayı hedefliyorum. Rival 'La Steelseries QcK+ güzel kayar mı ? Verimli performans alırmıyım ?

Teşekkürler..

• Kalitelidir , küçük ele uygundur.İyi bir ikili oluştururlar o mouse pad ile.
    Cevabın için öncelikle teşekkürler. Kafama daha iyi yattı. Artık alabilirim. KONU KİLİT
  • Yalnız o iki fare karşılaştırılacak seviyede dahi değil Rival 300'den bahsetmiyor Rival 100 DA2013'e rakip dahi olamaz. Gerçi DA2013'e de o fiyat verilmez 300 tl nedir yahu. Amazon'dan alma şansınız varsa amazon'dan alın.
  • tutuş biçiminiz palm gripse eger rival uygundur 100 yerine 300 bakabilirsiniz. ancak finger tip tutuşa sahipseniz bu sizin icin buyuk sıkıntı yaratır cunku avuc icine gelen kısım şişkindir ss rival 100de
  • Rival iyidir hoştur, güzeldir ama; kendim geçen ay Riva 300 kullanıyordum. MediaMarkt'tan almıştım. Mouse o kadar harikaydı ki anlatamam. O hissiyat, o hassasiyet hele ki sensörü çok, çok iyiydi. Yalnız mouse'u geri iade ettim 10 gün kullandıktan sonra. Gel gelelim neden iâde ettiğime; öncelik ile mouse büyük bir mouse'tu. Orta ve ya ufak elleri olanalr için pek tavsiye etmiyorum, zira alışmakta sıkıntı çekiyorsunuz sonra. Ellerim ortanın üstü biraz büyük olmasına rağmen ben alışamadım Riva 300'e. En başta ergonomi gelsin arkadaşlar seçimlerinizde. Sonrada iyisine bakın. Ha elleriniz büyük ve tutuş şekliniz Palm Grip ise alabilirsiniz. Dieğr türlü problem olabilir. Yoksa harika mouse zaten. Bu arada Rival 300 diyorum ama Rival 100 ile aynı ebatlarda zatten o yüzden aynı şey onun için de geçerli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rival 100 yerine Rival 300 bakın. F/P olarak en iyi ürünlerden biri fakat şu sıkıntısı var biraz büyük elinize oturursa kaçırmayın. Logitech G402 de inceleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Rival iyidir hoştur, güzeldir ama; kendim geçen ay Riva 300 kullanıyordum. MediaMarkt'tan almıştım. Mouse o kadar harikaydı ki anlatamam. O hissiyat, o hassasiyet hele ki sensörü çok, çok iyiydi. Yalnız mouse'u geri iade ettim 10 gün kullandıktan sonra. Gel gelelim neden iâde ettiğime; öncelik ile mouse büyük bir mouse'tu. Orta ve ya ufak elleri olanalr için pek tavsiye etmiyorum, zira alışmakta sıkıntı çekiyorsunuz sonra. Ellerim ortanın üstü biraz büyük olmasına rağmen ben alışamadım Riva 300'e. En başta ergonomi gelsin arkadaşlar seçimlerinizde. Sonrada iyisine bakın. Ha elleriniz büyük ve tutuş şekliniz Palm Grip ise alabilirsiniz. Dieğr türlü problem olabilir. Yoksa harika mouse zaten. Bu arada Rival 300 diyorum ama Rival 100 ile aynı ebatlarda zatten o yüzden aynı şey onun için de geçerli.

Rival 100 ve Rival 300 her bakımdan farklı ürünlerdir. Bu farklılıklara boyut, kullanılan sensör ve malzeme kalitesi de dahildir. Rival 100 daha çok "giriş seviyesi" bir sensöre sahipken Rival 300 en üst düzey sensörlerden birine sahiptir.

Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim.

Rival 100 (soldaki) vs Rival 300

İki Mouse'tan Hangisini Tavsiye Edersiniz ?

Not: Sensör mevzusuna pek takılmayın farkı anlamazsınız bile. Rival 100 alacaklar durmasın alsın. Büyük eli olmayanlar için bence mükemmel bir tercih. Profesyonel CS:GO oyuncularının da kullandığı bir mouse olduğunu unutmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 24 -- 12 Şubat 2017; 7:15:47 >

• 24 kullanıcısına yanıt
    İnsanları niye yanlış yönlendireyim. Ama dediğiniz gibi. Rival ve Riva 300 aynı ebatlarda. Rival 100 biraz daha ufağı doğrudur. Rival 100 120mm , Rival 300 133mm. Ama Rival 100'de yan taraflardaki kauçuklar çıkıyormuş mu soyuluyormuş mu ne kısa bir süre geçtikten sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 12 Şubat 2017; 7:21:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.