Şimdi Ara

***iki tane satlık s6500 kararsızımm...***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba... uzuun araştırmalar sonunda fujifilm s6500 almaya karar verdim ama 2 tane var şuanda arasında da farklar var..

biri 450 ytl: 2 yıl önce alınmış teknosadan garanti süresi dolmuş faturası ve kutusundan çıkan herşeyiyle göndericek yanında uv filtre 256 mb hafıza kartı ve pil şarj cihazı yolluyor.. 4000 kadar fotograf çekilmiş ama çok iyi baktığını söylüyor ürünün resimleride var gayet iyi hiçbi çizik yok gbi duruyor

diğeriyse 650 yt: tr de 1yıl kadar garantisi devam ediyor yaklaşık 500 çekim yapılmış kutusundaki tüm parçalar ve yanında orjinal fujifilm çantası ve 2gb hafıza kartı veriyor

ikisi arasında çok kararsız kaldım şuan 450 ytl hazır ama diğerini almam daha iyi olucaksa beklemem gerekiyo biraz daha ama 450ytl olan 4000 çekim biraz fazla gibi geldi anlayan birilerine sormak istedim garantisiz olanı almam sakıncalı olur mu ilk makinem olucak ve sorun yaşamak istemiyorum yardım ederseniz çok sevinirmm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bernis -- 15 Ocak 2009; 2:25:32 >

• 650 olan iyi aslında garanti ve yeni olması açısından ama 450 ytl olanıda almanda sorun olucağını sanmıyorum resimleri gördüm diyosun yanında filtre de var büyük ihtimalle filtre ile kullanmış olmalı 4000 çekim sayısı çok olabilir ama bunun pek bi önemi yok sadece fazla kullanmış olduğunu gösterir makineye yi bakmadığı anlamına gelmez.. yine de karar senin diğer cevap yazıcak arkadşlarında yorumlarını bi dikkate al öyle karar ver istersen..

ayrıca eğer bu işi seversen ileride d-slr almak isteyebilirsin oyüzden 650 biraz fazla ama uzun yıllar kullanıcam dersende 650 al derim benide kararsız bıraktınn
  • 450 olanı hemen al.. 2 yıl için 4000 çekim hiçbişeydir.. yani az kullanılmış bile denebilir..
    50 liraya bi hafıza kartı alırsın.. bi de çanta aldın mı.. oohh..

diğer arkadaşın verdiği fuji çantası 5 para etmez.. zaten çantalık bi tarafı yok,kılıf

ayrıca s6500 bu sınıfın en iyisi.. doğru karar vermişsin..
  • bende 450 ytl lık olanı alırdım...
  • 4000 çekim birşey değil. Eğer 450 nin yanında hafıza kartı da varsa; 450 liği al derim.
    650 bu devirde bu krizde çok para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 15 Ocak 2009; 2:55:40 >
  • 450 liliği tavsiye ederim. 4000 çekim bu makina için çok değil. 2 sene önce ben 2 gb xd kartı 74 liraya almış idim. Alırsın kart bir lowepro çanta 10 numara olur.
  • "diğeriyse 650 yt: tr de 1yıl kadar garantisi devam ediyor yaklaşık 500 çekim yapılmış kutusundaki tüm parçalar ve yanında orjinal fujifilm çantası ve 2gb hafıza kartı veriyor "

Benim sattığım makineye çok benziyor.
  • ben olsam 450'liği alırım. 1 yıl garanti için 200 YTL fazladan vermeye gerek yok. ayrıca yukardaki arkadaşlar da yazmış 2 yıl için 4000 fotoğraf çok değil. ben aynı sürede 15000 kare çekim yapmışım.
  • 3. 6500 seçeneğide benden olsun..

http://forum.donanimhaber.com/m_29047935/tm.htm
  • 450 liralık olanı al gitsin dostum 4000 çekim dediğin nedir ki ben fotoğraf çekme amaçlı çıktığımda evden her seferinde 200 poz çekiyorum neredeyse 20 kez çıkıp çekmişim gibi birşey
  • ya s6500 reflex bir cihaz değil, yani ayna vs mekanizması yok, dolayısıyla perde ömrü, çekim sayısı gibi değerlerden bahsetmek doğru değil.
  • önemli olan 4000 çekimde olduğu değil gerçekten dediği gibi sağlammı.temizmi hiç arızalanmış tamir görmüşmü bunlardan eminsen tabiki 200 ytl az vereceksin önemli olan satıcının dürüstlüğü.. elektoronik birazda şans işidir..
  • kesinlikle makine sorunsuz temizse gerisinin önemi fazla yok... neden 200 lira fazladan veresin... 4000 çekimden sonra fotoğraf çekimi kötüleşmiyor di mi...

quote:

Orjinalden alıntı: askan22

önemli olan 4000 çekimde olduğu değil gerçekten dediği gibi sağlammı.temizmi hiç arızalanmış tamir görmüşmü bunlardan eminsen tabiki 200 ytl az vereceksin önemli olan satıcının dürüstlüğü.. elektoronik birazda şans işidir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.