Şimdi Ara

İkinci El 8350 Almalımıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan fx4100 işlemcili kasam var şu ilanı gördüm bana ucuz geldi

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-takasli-fx-8350-236467156/detay

Alıp değiştirsem mi acaba aklıma girdi gece gece yoksa ikinci el işlemci yıpranmıştır almana gerek mu diyorsunuz ?

• Ekran kartın benim gibi orta seviye birşeyse değiştirmene gerek yok derim.
    Bende phenom II x4 var. Sadefe GTA V'te darboğaz yaptığını hissettim, diğer oyunlarda GTX650Ti Boost için yeterli geldi.
    Sistemi değiştirmeye 2016'da çıkacak Zen mimarili işlemcileri görüp ona göre karar vereceğim.
  • FX4100 ile FX8350 arasındaki farkı ciddi derecede fark edeceksiniz ekran kartı gücüne bağlı olarak. Ama sahibinden.com üzerinden donanım almanızı asla ve asla tavsiye etmem. Forumun 2.el bölümüne bakmanızda büyük fayda var. Referanslı kaliteli üyelerden alışveriş yapmanızı öneririm.
  • 2. El 8350 yerine 2. El 8320 alip hizini 3.5 ten 4.0 yapinca 8350 ile hicbir farki olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakartın ve ekran kartın nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Anakartın ve ekran kartın nedir?

Gıgabyte-780T-D3L
    Sapphire hd6790 1GB 256bit DDR5

Edit programında program bazen donuyor 5-10 saniye kendine gelmesini bekliyorum sonra devam hep böyle gidiyor dona dona bişeyler yapmaya çalışıyorum don-bekle-devam don bekle devam
    İşlemciyimi değiştirsem programda donmalar kalkar yoksa ekran kartınımı onu çözemedim
  • dvtzkn D kullanıcısına yanıt
    Anakartın FX8350 işlemcisini desteklemiyor alman sorun oluşturabilir Rev. kaç peki anakart?
  • Hicbir fark olmaz x4 965-4100-6100-6300-Fx 8xxx... bunlarin hepsi ayni cpu dur 8 cekirdekli Fx lerin gucunu ancak render de farkedersin oyunlarda da max %10 fark olacaktir kesinlikle almana degmez bana gore Fx serisi cpu lar ölü doğmustur mimarisi kotudur, cekirdek gucleri zaten iyi degil, tek cekirdek performansinda 4. nesil core i3 lerle yarisiyorlar asla tercih edilmemeliler bence ikinci el z68-z77 + i5 2400-2500, i7 2600 falan bakmak cok daha iyi olur.
  • dvtzkn D kullanıcısına yanıt
    anakartın rev 3.1 ise fx 8350 desteklemiyor

desteklediği işlemci listesihttp://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=4051

buda rev 4. işlemci listesihttp://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=4174

Edit: rev 4 de de yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 14 Ekim 2015; 21:04:45 >

• İşlemciyi değişirmek yerine ekran kartını değiştirme fikri geldi edit programı ekran kartını kullandığı için kasma oluyor olabilir 450 Tl alımacak en iyi ekran kartı nedir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.