Şimdi Ara

İkinci el captiva alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
9.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lojistisyen

quote:

Orijinalden alıntı: TheWaen

quote:

Parça sıkıntı değil, önemli olan üstteki arkadaşın da dediği gibi 12 litre tüketimi göze almanız. Sizin için sıkıntı teşkil etmiyorsa almamak için bir sebep yok, bu paraya taş gibi tam anlamıyla suv.

şu cruze olan adamı dinlemeyin parça sorun
    !

Ah hüseyin ah, bırakamadın şu trollüğü.

Kendisi trollükte nirvanaya ulaştığı için bırakması zor :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz de düşünüyorduk fakat gerek yakıtı gerek vergisi gerek te fiyatı bizi zorlayacak gibi vazgeçtik o yüzden.hyundai ix35 ve qq ye yöneldik.başka fikri olan varsa öğrenebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

quote:

Parça sıkıntı değil, önemli olan üstteki arkadaşın da dediği gibi 12 litre tüketimi göze almanız. Sizin için sıkıntı teşkil etmiyorsa almamak için bir sebep yok, bu paraya taş gibi tam anlamıyla suv.

!

seni mi dinlesinler hüseyin???

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

quote:

quote:

quote:

!

Ah hüseyin ah, bırakamadın şu trollüğü.

Kendisi trollükte nirvanaya ulaştığı için bırakması zor :(

hahahhhahahhhahahaha

• Ne amaçla aldığına göre değişir.

Artıları;

Araç cidden ihtişamlı. Forumdaki bilgili kesimin aksine, piyasada çoğu insan bu aracı 60 bine aldığına inanmaz. 150 bin desen bile sırıtmayacak bir araç. Donanımı vs. de gayet yeterli. Yaptığın iş eğer prestij gerektiren bir iş ise bence alınır. Tam tüccar aracı. Sorana da keyfine alıyorum der geçersin.

Eksileri;

Tüccar değil de memur falan isen, biraz gereksiz bir araç. Parça bulunmama sorunu olacağını sanmıyorum, piyasada gayet de çok olan bir araç. Hala 7 yıl parça garantisi var, üstüne şöyle düşün zaten bu klasmanda hangi aracı alırsan al 10 yaşına geldiğinde öyle aman aman piyasası veya parçası çok olmayacak. Araç c suv değil d suv. Bu yüzden yakıtı ve boyutu da ayrı bir sorun bence.

Alınır mı;

Eğer ticaret ile uğraşıyorsan ve piyasa yapayım diyorsan alınır. Yok çoluk çocukla pikniğe gidicez, hafta içi de daireye giderken kullanırım diyorsan bu araç yerine duster daha uygun olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: choiboungee

quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

quote:

Orijinalden alıntı: choiboungee

Volvo XC90 al ömür boyu bin.

2006model 2.4 d5i bile 70e yakınken xc90 demek...

Bahsettiğiniz model malum sitede 58 den başlıyor 70 degil. Pazarlıkla 55 e de iner. Ayrıca 2.9litre de alternatif secenek olabilir sitede mevcut. 3.2 Tuareg den az yakar, yanında vergi indirimi de cabası.

70e satanda var ama :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2011 modeli vardı. Güzel araç ama yakıtı şehir içi 10-11 lt'de aşağı inmez. Gerçi böyle bir araç için normal ama TR'de anormal geliyor
  • bu araç 7 koltuklu değil 5 koltuklu .. sanırım daha eski bir model oluyor 7 koltuklulara göre .. kafam daha da karıştı .. yakıtı sorun değil fazla km yapmıyorum ..
  • cevabınız için sağolun .. benim baktığım araç 5 kişilikmiş bagajdaki koltuklar yok yani bir eski model oluyor .. son modeli ile bunun arasında ne gibi farklar var biliyor musunuz ? yani 7 kişilik olan son çıkan modeli bu bir eski modeli imiş sanırım .. bir dezavantajı var mıdır son modeli ile .. fiyat olarak 59 bin buna fazla mı dersiniz ?
  • khan_ K kullanıcısına yanıt
    Hocam 5 koltuklu olması eski oldugundan değil benimki 2007 ilk senesi ama 7 koltuklu. Sıfır alınırken karar veriliyor ona sizinki de benimkiyle aynı 2012 de makyajlandı ama 4x4 yerine önden çekişe geçildi yani makyajsız kasa daha iyi önden çekiş olunca suv araç almanın bir manası olmuyor. Fiyatı da son derece uygun eğer arac temizse km orjinalse kaçırmayın derim

Edit: makyajlı kasada mil kırma problemi var hocam sizin baktığınız 2011 üretimi ise makyaksız kasadandır yani 4x4 ve sorunsuz olan model gönül rahatlığıyla alabilirsiniz fiyat gayet uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phbfmv -- 18 Haziran 2017; 2:59:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2011 7 koltuklu var en full modeli .Hanıma aldım bundan önce Qashgai vardı bunun kadar yakıyordu ama girmiyordu .Bu araba bastınmı gidiyor kalınına göre bence azda yakıyor.Almadan önce çok baktım bu özelliklerde bu rakamlara binek araç almak bile zor.Bence bekle temiz düşük km de en full ünü al .şu anda şehir içi 50 krş yakıyor uzun yol 40 civarı .Kullanımı çok rahat hiç beklenmedik şekilde .Eşim çok rahat kullanıyor .hayırlı geceler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat iyi biraz daha indirebilirsen al bence. Beğenmezsen satarken zarar etmezsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar yorumlarınız üzerine almaya karar verdim bu aracı .. öncelikle kendi aracımı satmam gerekiyor ..

2001 model opel astra tam otomatik edition aracım satılıktır .. ilanı şu an aktif 30 bin istiyorum pazarlık payım var .. sizin de haberiniz olsun ..

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-tam-otomatik-full-plus-full-edition-astra-447232011/detay/
  • quote:

quote:

!

Hangi parça sorun? Aracın sıfır turbosu bile 1900 lira.Hangi parça sorun acaba, sallamayın, boş konuşmayın...
  • chevy kapanmadı ki, avrupa'dan çekildi. yoksa amerika'da hala var

parça sıkıntısı bir 10 sene çekeceğinizi sanmam. 10 sene sonra da çıkmacılar olsun ithal olsun mutlaka bulursunuz parçasını.

şehir içi benzini içecektir. bunlar dışında bir problemi olacağını sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.