Şimdi Ara

İkizler için ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İkiz babası olarak megane 2 hb den son kasa corollaya geçtik. Bagaj hacmi büyümüş gibi görünse de hb araçtaki ara aparatı çıkararak dünya kadar eşyayı sığdırabiliyorduk. Ancak aynı kullanışlılık sedanlarda yok. Kredisi biter bitmez SW bir araca geçmeyi düşünüyorum. Ya büyük bagajlı SUV-MPV ya da direk SWye geçmeyi düşünüyorum.

İkizler biraz büyüdüğünde bisikletiydi, şusuydu busuydu SW tam çözüm oluyor, sedansa baş belası.
  • İkizler çocuk koltuğunda yolculuk edecek ise eski kasa 5008 veya Grand Picasso uygun olacaktır.

Benim de 2 çocuğum var ve Grand Picasso kullanıyorum. Passat, C max gibi araçların arkasına 2 çocuk koltuğu takıldığında anne için yeterli alan kalmamaktadır.

Uzun süre kullanılacaksa Mpv araçlar her şekilde aldığına degiyor. Bir örnek vermek istiyorum.

Ben 2012 Aralık ayında 40bin TL bütçe ile gezdim dolaştım. O dönem sıfır Golf 1.6 benzinli manuel trendline araç aşağı yukarı bu civarda idi.. benzinli ve dar hb yerine 2.el Passat, Qashqai gibi araçlara baktım. Ancak gerek DSG gerek ise dizel istediğim için sıfır golften vazgeçip 4 yaşında Picasso aldım.

Ben Picassoyu 39500e aldım. Şimdi 2.ellere bakıyorum. 2012 model golfler 55 civarı piyasası. Benim aracım da 50-55 arası. 5 yılda 100bin km yaparak 177bin km'ye getirdim aracımı ve yaz kış depo ortalaması asla 7ltyi geçmedi. Genelde 5.8lt çıktı. Bakımları da uygun. En önemlisi ise 7 koltuk, devasa bagaj, full donanım, yolculuk konforu, genişliği ile defalarca oh ne dedik. Yine olsa yine aynı şeyi yapardım. Çocuklarım 6 ve 2 yaşında.. bagajda puset, 2 bisiklet ve oyuncaklar olmasına rağmen eşya yüklerken bu nasıl sığacak diye asla stres yaşamadım. Yeri geldi 2 büyük anne, 2 dedeyi de yanımıza alıp ziyarete, gezmeye gittik.. Yok böyle bir kolaylık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 31 Mayıs 2018; 16:43:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saglamlık yakıt yol tutuş karizma hepsi bir arada c-max

• 5008 yada grand picassonun cam tavansız ikinci eli bulunmuyor mu?
  • Qashqai veya passat yerine, diger kullanicilarin da belirttigi gibi mpv segmentinde araba almaniz sizin icin daha iyi olur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.