|
İkonik model artık elektrikli: 2025 Mercedes-Benz G580 EQ
-
-
Evin önünden benzinlikteki şarj istasyonuna gider geliriz artık, tabii alabilene...
-
Avrupa'da elektrikli araç zorunluluğu kalktı. Kısacası elektrikli araba balonu patladı. 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyi bu vergi dilimiyle şimdilik 1 kendimize, 1 tanede diyanete alacağız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-veritas -- 24 Nisan 2024; 16:24:44 >
-
Bana göre dümdüz kalas gibi bi araç.
Bu aracın neden bu kadar değer gördüğünü gerçekten anlamıyorum...
-
Vaybe mercedesin ikonik G serisi bile elektirkli olmuş. Elektirkli araçlar geçici bir heves diyenlere kapak gibi.
Not: Stepne yerine sarj kablosunu koymak kimin fikriyse helal olsun diyorum. Yılın inovasyonu bence.
-
Bu araçta ciddi sürtünme var bu kasa ile kaç km yol yapmayı planlıyorlar acaba en büyük merakım budur
-
O gürül gürül motoru bu modelin imajına çok yakışıyordu. Kendime bir tane alacaktım bu sebepten vazgeçtim 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Parası ve aklı olanın almayacağı bir diğer model.
Amerika için menzil çok düşük, trailer çekmeye gelmez, dağa bayıra hikinge gidemezsin, kamp yapamazsın, evden markete 50 km araba sürülen devasa bir ülkeden bahsediyoruz. Belki Cali ya da Florida gibi eyaletlerde ufak çaplı volta atan zenginlerin tercihi olabilir.
Elektrikli arabalardaki değer kaybını ve bunun aerodinamiye düşman tasarımıyla paket halinde gelen tüketimini gören aşırı cimri zengin Batı Avrupalıları kalpten götürür, o yüzden orada da satacağını sanmam.
Uzakdoğuda Kore ya da Japonya ütopya ama Cin'de bir ihtimal, orada da BYD, Hongqi, XPeng gibi markalarla rekabete girmesi lazım, ikon olduğu için bir nebze satar ama şu fiyat ve menzille Cinlilerin ikonikliğe takılacağını da sanmıyorum.
Türkiye, Tayland falan gibi hacme göre vergi alıp elektrikliler karşısında donakalan vergilere sahip ülkelerde, gelir adaletsizliğinin simgesi olarak ortalamanın oldukça üzerinde satar ama oralarda nasılsa volume düşük.
Hayırlısı ama 1 nesile kalmadan iptal edilecek bir proje gibi geliyor bana, görelim.
-
patlayan batı oldu kardeş. çin ile rekabet edemeyeceklerini anladılar :D patlayan batının balon liboş politikaları oldu. totaliter politikaların doğru uygulandığında neler yapabileceğinin göstergesi naso sosyalist almanya (hitlerin ipleri eline almadığından önceki dönem) ve çin dönemi.
siz hele durun çin 5 yıla ortalama 700km menzilli modelleri çıkarsın ... o zaman görün avrupa'da merco bmw gibi devler nasıl patlıyor. yani asıl PATLAMA bmw mercedes VW gibi modellerde olacak
-
Onlar zor patlar kardeş. Çinli üreticiler o kaliteyi yakalayamaz. Avrupa Çinli üreticilere bir ek vergi patlatır yine önünü keser.
Avrupalılar geç de olsa oynanır. Yakında yine Mercedes ve BMW dizelleri yolda görmeye başlarız.
çin mi yaklayamaz? volvoyu alan şirketin kendi araçları ortada :) ek vergi de kesmeyecek. yine de daha ucuz kalıyorlar. almanlar 1 senedir gelee midir byd midir nedir bekletti. boşu boşuna. şimdi pazara açılmalarına az kaldı. yaza doğru izinlerden geçerler.
en son almanlar bu telefonun çıkardığı 60.000 euroluk taycan'ın neden almanya'da satılmadığını eleştiriyorlardı.
huawei satmaz dendi p60 modelleri 4 ayda yok sattı falan.
almanya artık eski almanya değil. nüfüsu bitiyor. 12 milyon arap zenci ne varsa doldurmuşlar.
tyssenkrup var. 2 sene önce 6000 işçi çıkardı. geçen ay %30 küçülmeye gitti. 1 seneye iflası açıklar. çünkü gazı ruslardan beleşe alırken iyiydi. şimdi 4 katı fiyatına amerikan LNG gazını saplıyorlar almanlara :D kaç yıllık firmalar iflas etti. tyssenkrup gibi firmalardan sonra bosch daimler wag gibi firmalara gelecek
işte liboş sol politikaların avrupaya getirdikleri :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 24 Nisan 2024; 23:41:56 >
-
Merak etme akıllanıyorlar.
-
Kardeş Almanya'da yaşayan benim de yine de sen bilirsin.
bende 6 senedir almanya'dayım :)
Geçen sene mayıs ayında frankfurtta iş görüşmesi için gitmiştim. daha HBnf da ilk indiğimde yolun karşısında keşler önümü kesmişti zenci junky'nin biri ayakta ayaklarını açıp işiyordu falan :) merkezi hadi binalar falan beyazlar ki ingiliz baya görmüştüm. zaten ben de ingilizce pozisyon için görüşmeye çağrılmış ama o zaman 55k'yı az bulmuştum. çünkü her hafta nrw'nin kuzeyine git gel hem orada hem burada iki ayrı kira birşey kazandırmayacaktı. şimdi pişman değilim değil. işler daha da kötüye gitti. bir ton hindu getirdiler, olanaklar daha da zorlaştı. almanya bitiyor. uyandırayım.
-
Merak etme bir sonraki seçim AfD geliyor. Hepsi yolcu.
Ötv 'den nefret eden ben miyim , meşrubattan telefona ,traş köpüğünden arabaya , maliyenin ruhuna aykırı yeryüzünde bir tek burada uygulanan
toplandığında da şımarık bürokrat ,siyasetçilerin lüksüne harcanan lanet ötv ,
-
Türkiyede çok satacaktır. 10 milyonun altında olması muhtemel.
-
tekerlege camur sıcrayınca sorun olmaz da 800V kabloya çamur sıçraması sorun olabilir
elektrikli ikonik G kapak olur evet fakat ilk sahibinin elinde kalarak yakar top olur çünkü dağ tepe bayır bataryası folluğa dönmüş aracı kimse almaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Avrupa'da elektrikli araç zorunluluğu kalktı. Kısacası elektrikli araba balonu patladı. 😁
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X