Şimdi Ara

İlaçlar reçetesiz alınsa hiç kimse doktorların ayağına gitmezdi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yapay zeka çok daha detaylı ve net teşhis koyuyor tek bir insanın zekasına güvenmektense terabaytlarca bilgiye sahip chatgpt 'a güveniyorum ben.

Tabi türkiyede buna en az 50 yıl var ...

• 50 yıl abartılı olmuş en geç 10 senede olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 27 Haziran 2024; 21:24:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantığını aklım almıyor. Bu düşünce yapısıyla fazla hayatta kalınamaz gibi. Yapay Zeka ile insanı kıyaslıcaksan insan sağduyusu her zaman daha baskın bir rol modeli ortaya çıkartıcaktır. İnsan beyni hayatta kalmak için evrimleşmiştir.

• kdirrx kullanıcısına yanıt

yahudi ne diyorsa tersi ben yapay zekaya güvenirim aga

• beşgünkalaintegral kullanıcısına yanıt

Teknolojinin bu kadar ilerlemesinin sebebi yahudi bilim insanlarının azimli çalışmasının ürünüdür.

• ilaçlar reçetesiz satılmayacak hiçbir zaman merak etmeyin

• beşgünkalaintegral kullanıcısına yanıt

duygusuz bi robota güvenmek hmm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

profiline israil bayragi koymus ezik herif  

• Profilime hangi bayrağı koyucağımı sanamı sorucam beberuhi. Ben İsrail bayrağı koyuyorum diye ezik mi oluyorum. Yetişkin adamım sanamı hesap vericem? Ne o İsrail ile olan mücadelen zayıf mı kalıyor. İsrailin polemik yapmadığını hepimiz biliyoruz bu sana tek ve son cevabım.

Boşverin o zaten böyle kendi hayal dünyasında yaşasın.

• Off sanki tüm doktorlar dört dörtlük. Yanlış teşhis yanlış tedavi yüzünden hayatını kaybeden tonla hasta var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani cerrahi hariç çoğunlukla öyle

• hocam şuan radyolojide kardiyolojide falan bile girişimsel alanlar çok arttı temel bilimler zaten bilgi üretiyor bitmesi imkansız dahili branşlar evet yapay zekayla sıkıntıya düşse bile komplike vakalarda insan öngörüsü lazım olucaktır her zaman

• Komplike vakalarda düz uzman d bir şey yapamıyo ki hocam profa görün diyorlar

• uzman çözemezse profa doçente ulaşır zaten ama herkes prof doçente ulaşamıyor gerek ücretlerden gerek sistemin randevuyu zorlaştırmasından tıp sonuçta empati gerektiren bir alan ne de olsa ,YZnın tıbbı bitirmesi bi anca ütopyada gerçek olabilir şuan yz gerçek hastalar üzerinde denenmiyor etik sorunlardan hele türkiye gibi bir ülkede yakın vadede çok zor amerikada bile hala insanlar yüzbin dolarlar verip okula giriyor ve hala amerika deli gibi doktor ithal ediyor bi bildikleri var yani burda oturduğumuz yerden dhde 2-3 yorum atıp tıp bitcek demekle olsa keşke

• Hocam bence de bitmez, en azından bizim ömrümüz bittiğini görmez fakat veri odaklı branşlarda istihdamın düşmesine sebep olacaktır. Bu tüm meslek gruplarında geçerli.

• orası kesin hocam ,bu konuda yapılacak en iyi şey istihdamın en az düşeceği alan/uzmanlıklara yönelmek olabilir ben de cerrahi bir branş istiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.