Şimdi Ara

İLANDAKİ ARACA DİKKAT,KAZALIDIR,TOPLANIP SATILMAYA ÇALIŞIYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
3
Favori
4.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Durum gerçekten böyleyse, bunu yapan tam bir HAYAT KADINI ÇOCUĞUYMUŞ!!!
  • vay be araba sıfıdan daha temiz olmuş. Boyle ustaları nerden buluyorlar acaba?? tamire falan oralara gidelim. Renault bile gorse bu ilanı formula 1'e teknisyen olarak bu aracı toplayan ustaları işe alır
  • Allah belalarını versin ne diyelim .
  • bu galericiler kadar adi insanlar yok şu memlekette sakın bunlardan araba almayın sahibinden alın elini veren kolunu kaptırır
  • Haram iflah etmez arkadaş. Ben bunu bilir bunu söylerim!!
  • araba şahane olmuş ama
  • 2. sıra son resim far birlesiminde acıklık var belli ediyo
  • İşte bunlar gibisinden galeriden araç almıyorum. Hakkıyla işini yapanlara oluyor olan.
  • Direksion guzel olmus :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu tarz durumlarda şikayet müessesesi var.Şikayet edin kaldırırlar ilanı.
  • Fiyatı hatasız fiyatı yalnız...
  • ilanda 80binde yazıyor, arkadaş 128binde kaza yaptı demiş.alan adam kmyi görünce ne yapacak bu 80de değil der
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

ilanda 80binde yazıyor, arkadaş 128binde kaza yaptı demiş.alan adam kmyi görünce ne yapacak bu 80de değil der

Kilometre düşürülmüş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esas sorun sigorta şirketlerinde...Perte çıkan aracı direkt prese verseler bu şrfszler milleti kazıklayamaz...
  • ne hallere geldik.sahtekarlıkta dünya liderliğine oynarız bu gidişle.
  • Hep derim, galeride cay icmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol bilgilendirme için bu insanların katilden afrkı yok. Çoğusu airbag çıkarıp öyle topluyorlar.
  • yazık günah şu aracı sattıklarını düşünüyorum da,hasarsız hatasız boyasız yazmış,bunlar bu şekilde kazandıkları parayı çoluğuna çocuğuna yediriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 5 Mayıs 2013; 14:18:38 >
  • arkadaslar google'da arayanlara da ulaşması için bu tip konuları sahibinden.com ilan numarası galeri adı ve dikkat araç perttir vb. şekillerde açsak daha iyi olur diye dusunuyorum
  • sizdeyken kazalı halinin fotoları var mı ? Başka bir sitede paylaşmak istiyorum bu konuyu, kimsenin canı yanmasın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.