Şimdi Ara

İLANDAKİ ARACA DİKKAT,KAZALIDIR,TOPLANIP SATILMAYA ÇALIŞIYOR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
3
Favori
4.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maalesef bazı insanlar paraya tapar, haysiyetsiz kişiler haline geldigi için bu tür ilanları bolca görebilirsiniz. yaşım sizden ne kadar küçük olsa da etrafımda bu tür tipler çok görüyorum. insan bu yaşta gördüklerimi yapacaksa ilerde kim bilir ne yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galerici adam satar hertürlü ama bizim insanımız anlamaz iyilikten.Bakın bende orjinal aracımı satıyorum konu başlığımda var ama neredeyse yerden yere vuruyorlar aracımı o yüzden bu adamlar perti de satar pertin pertininde satarlar...

konu başlığım SYMBOL 2.EL okuyun yazılanları daa görün...
  • Sonrada neden sıfır araç alıyorsunuz...
  • Direksiyon göbeğinden belli bir bit yeniği olduğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

yorum yazma seçeneği konmadan bu işler düzelmez.

Hocam o zaman da işin arabaya ok atma yarışına dönme ihtimali var , ölücüler galericiler hatta normal alıcılar arabanın fiyatını düşürmek için demediğini bırakmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

fotodan belli zaten direk önü darmadığın olduğu baktığınızdan anlayabilecek düzeye geldiğinizde zaten bu tarz sorunları yaşamamaya başlayacaksınız.

hocam şu fotolara bakıp nasıl direk kusurları görüyorsunuz , Valla şapka çıkarıyorum bana kalsa müthiş temiz araba
  • hele galericiler artık silah resmide koymaya başlar
  • Her şey direksiyondan belli zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Bide hatasız yazmış vayy anasını..

Araca yapilan işlem için yazmıştır..

• quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

quote:

fotodan belli zaten direk önü darmadığın olduğu baktığınızdan anlayabilecek düzeye geldiğinizde zaten bu tarz sorunları yaşamamaya başlayacaksınız.

hocam şu fotolara bakıp nasıl direk kusurları görüyorsunuz , Valla şapka çıkarıyorum bana kalsa müthiş temiz araba

ilk olarak parça bitişim hizalarına bakmalısınız ve parçalarda boya olup olmadığını anlayabilmek için aracın farklı açılardan tampon, çamurluk ve kapılar arası bitişim hizlarına ve boyasal geçiş tonlarına bakmalısınız. biraz ustalaşınca ilk bakışta bile araçta kaza varsa nereden patladığını anlayabiliyorsunuz. bazı araçlarda boya ton farkı yoksa fakat çizgiler örtüşmüyorsa araç yüksek ihtimalle kazalı ve komple boyalı çıkabiliyor.

bu araç için ilk gözüme çarpan kusurlar ön tampon ile kaputun bitişim hizası resmen yarık yani önden sağlam bir darbe almışa benziyor. büyük resimlere daha dikkatli bakınca aracın sol önü ile sağ önü parçalar arasındaki çizgiler arası boşluk farklılığıda ilk göze çarpanlardan. araç kaza anında sol ön taraftan darbe almışa benziyor o taraftaki parçalar arasındaki çizgiler diğer tarafa göre daha sıkışık çünkü. Araçta parçalar arası ton farkı göremediğim içinde komple boyalıdır deyip yalancı araç sahibiyle muhatap bile olmadan direkt başka bir araca yönelmek en akıl karı. flu larda beyaz konsolda siyah airbag varmı tam emin değilim bu bile airbag in patlayıp siyah ile değiştirildiğine iyi bir işaret olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 5 Mayıs 2013; 12:10:31 >

• Utanmaz adam bir de hatasız boyasız yazmış!!

• quote:

quote:

quote:

ilk olarak parça bitişim hizalarına bakmalısınız ve parçalarda boya olup olmadığını anlayabilmek için aracın farklı açılardan tampon, çamurluk ve kapılar arası bitişim hizlarına ve boyasal geçiş tonlarına bakmalısınız. biraz ustalaşınca ilk bakışta bile araçta kaza varsa nereden patladığını anlayabiliyorsunuz. bazı araçlarda boya ton farkı yoksa fakat çizgiler örtüşmüyorsa araç yüksek ihtimalle kazalı ve komple boyalı çıkabiliyor.

bu araç için ilk gözüme çarpan kusurlar ön tampon ile kaputun bitişim hizası resmen yarık yani önden sağlam bir darbe almışa benziyor. büyük resimlere daha dikkatli bakınca aracın sol önü ile sağ önü parçalar arasındaki çizgiler arası boşluk farklılığıda ilk göze çarpanlardan. araç kaza anında sol ön taraftan darbe almışa benziyor o taraftaki parçalar arasındaki çizgiler diğer tarafa göre daha sıkışık çünkü. Araçta parçalar arası ton farkı göremediğim içinde komple boyalıdır deyip yalancı araç sahibiyle muhatap bile olmadan direkt başka bir araca yönelmek en akıl karı. flu larda beyaz konsolda siyah airbag varmı tam emin değilim bu bile airbag in patlayıp siyah ile değiştirildiğine iyi bir işaret olabilir.

Eyvallah hocam , dediklerinizi araç bakarken uygulayacam ama anlamak için tecrübe gerekiyor yine de

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvallah hocam , dediklerinizi araç bakarken uygulayacam ama anlamak için tecrübe gerekiyor yine de

Şu da var her monitörde bu tarz kusurlar rahat görülemiyor. Parçalar arası renk tonu farkını mesela piyasada satılan çoğu TN panel 200-300tl lik monitörde görülebileceğini pek zannetmiyorum. Monitörün nokta aralığıda kötüyse parçalar arası oynamaları ayırt etmekte güçleşebilir.
    Belkide bazı durumlarda benim görebildiğim fakat başkalarının bu tip kusurları görememesinin sebebi bu olabilir.

• öncelikle bilgilendirme için teşekkürler.

ikinci olarak konu başlığına ilan numarası ve araç plakası vererek açarsak googledan aratanlar için çok iyi olur. yoksa kimse farkına varmadan kazıklanır.
  • şikayet etsinler

edit : bilgilendirme için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 5 Mayıs 2013; 14:46:55 >
  • ben de dürüstlükten aracı satamıyorum adamlar pert aracı iteliyorlar... ne düzen ama(!)
  • Hatasız yazmış yanlış sahte sarışın bir direksiyon toplamış.. Bu araçtan para kazanıp çoluğuna çocuğuna yedirecekler hem de, ne pis bir dünya da yaşıyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mefisto-TR

Ahh bu sigorta şirketleri... Perte çıkan araçları direk hasarlı satmasalar hurdaya çıkarsalar birşey olmayacak ama perte çıkan araçları ihaleyle satıyorlar alanlarda zaten ucuza toplatıp satma peşinde hep. S.şirketleri yasal olmayan şeyler yapıyor ama kimsenin bir şey diyebildiği yok... Birde şirketler pert olan araca pert işlemi yaptırmadan direk araç sahibinden alıcıya noterden satış yaptırıp üstünü kendi ödüyor araç sahibine, böyle yapınca tramerde vs. sorgulamada pert olayı bile kayıtlanmıyor... Araç sahipleri karşı çıksa şirket bu sefer yokuşa sürüyor işi, araç sahibi de "lanet olsun" deyip mecbur parasını kurtarmak için şirketin direktiflerinde hareket ediyor...

Aaaa öyle deme ama sigorta şirketleri çok mağdur hiç para kazanamıyorlar açlıktan nefesleri kokuyor. Zorunlu sigortalara , kaskolara deli zam yaptılar ama yetmemiş 2014 de tekrar zam gelecekmiş. Pert araçlarıda yakında kendileri toplar sartarlar herhalde.

İngiltere de aracın şasi numarası üzerine bir kaza kaydı varsa o aracın sadece çıkma parçaları satılabiliyor göde ya da komple toplanıp asla satılamıyor, sahibi kişi kendi toplarsa binebiliyor sanırım, satışı tamamen yasak. Böyle bir kanun çıkarılması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Ahh bu sigorta şirketleri... Perte çıkan araçları direk hasarlı satmasalar hurdaya çıkarsalar birşey olmayacak ama perte çıkan araçları ihaleyle satıyorlar alanlarda zaten ucuza toplatıp satma peşinde hep. S.şirketleri yasal olmayan şeyler yapıyor ama kimsenin bir şey diyebildiği yok... Birde şirketler pert olan araca pert işlemi yaptırmadan direk araç sahibinden alıcıya noterden satış yaptırıp üstünü kendi ödüyor araç sahibine, böyle yapınca tramerde vs. sorgulamada pert olayı bile kayıtlanmıyor... Araç sahipleri karşı çıksa şirket bu sefer yokuşa sürüyor işi, araç sahibi de "lanet olsun" deyip mecbur parasını kurtarmak için şirketin direktiflerinde hareket ediyor...

Aaaa öyle deme ama sigorta şirketleri çok mağdur hiç para kazanamıyorlar açlıktan nefesleri kokuyor. Zorunlu sigortalara , kaskolara deli zam yaptılar ama yetmemiş 2014 de tekrar zam gelecekmiş. Pert araçlarıda yakında kendileri toplar sartarlar herhalde.

İngiltere de aracın şasi numarası üzerine bir kaza kaydı varsa o aracın sadece çıkma parçaları satılabiliyor göde ya da komple toplanıp asla satılamıyor, sahibi kişi kendi toplarsa binebiliyor sanırım, satışı tamamen yasak. Böyle bir kanun çıkarılması lazım.

hep aynı şeyi yazıyorum, yazık günah vatandaşa, devlet çatır çatır vergiyi almayı biliyor, çıkarsın bi yasa yasaklasın pert aracın piyasaya sürülmesini çocuk oyuncağımı bu...
    adam plakayı açık bıraktığına göre demek ki kayıtlarda bi şekilde temiz görünüyor, (sorgulatan var mı bu ilanı?)
    2. el olayı iyice kabusa döndü, kimsenin kimseye güveni kalmadı imkanı olan "0" almaya çalışıyor da ne olacak bu 2. eller???

• quote:

Orijinalden alıntı: enginkocaman

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

hep aynı şeyi yazıyorum, yazık günah vatandaşa, devlet çatır çatır vergiyi almayı biliyor, çıkarsın bi yasa yasaklasın pert aracın piyasaya sürülmesini çocuk oyuncağımı bu...
    adam plakayı açık bıraktığına göre demek ki kayıtlarda bi şekilde temiz görünüyor, (sorgulatan var mı bu ilanı?)
    2. el olayı iyice kabusa döndü, kimsenin kimseye güveni kalmadı imkanı olan "0" almaya çalışıyor da ne olacak bu 2. eller???

ben 5664'e mesaj gönderdim ama cevap gelmedi 2. el piyasasında ciddi değişikliklere ihtiyaç var , tüm mesele pert aracı yasaklamakla da bitmiyor. Birçok kazada arabalar hiç kayda girmeden dışarda toplatılıyor.. ikinci el piyasasının geleceği hiç parlak değil...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.