Şimdi Ara

İLANDAKİ ARACA DİKKAT,KAZALIDIR,TOPLANIP SATILMAYA ÇALIŞIYOR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
3
Favori
4.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bunun sonucunda 2 el araç alan bir birey, bakıyor ki kasko yaptırılıyor araca, iyi diyor pert değilmiş bari
  • ben ilanı şikayet ettim, bu konununda linkini verdim.

konu sahibi doğrumu söylüyor diye kararsız kalmıştım ama burda birçok kişi fotoğraflardan belli diyince şikayet ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 6 Mayıs 2013; 8:41:15 >
  • Bu galericiler anasını boyar babasına satar. Sorsan "Anam avradım olsun abi orjinal" derler.
  • o direksiyon göbeği ile satmaya çalışmak küfür gibi. hâlâ bu arabayı inanıp alan olursa da araçtan hiç anlamıyor demektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

o direksiyon göbeği ile satmaya çalışmak küfür gibi. hâlâ bu arabayı inanıp alan olursa da araçtan hiç anlamıyor demektir.

EWET BUNDAN SONRA GALERİ VOLKAN DİYE BİR SATICI İLE MUHATTAP OLMAYIN PARANIZIN HAKKI İÇİN.BU İŞLERE BİR ÇÖZÜM BULUNMALI ACİLLEN VE SANKİ BEN BİR ŞEY BULDUM.ARABA BEĞENİLİR ANLAŞILIR, TAM NOTERE GİTMEDEN 1 ADIM ÖNCE ADAMA DENİR BAK KARDEŞ NOTERE ŞERH DÜŞECEĞİZ EĞER ARABA BENDEYKEN YASAL OLARAK ARACIN KMSİ DÜŞÜRME KAZA OLMADIĞI HALDE KAZA VB. BANA SÖYLEMEDİĞİN BİR SORUNU VARSA(SEN SORMADINKİ SÖYLEYEYİM SAVUNMASINI SAF DIŞI BIRAKACAK BİR MADDE İLE) BEN BUNU KANITLARSAM ARACI GELİR ALIP PARAMI TASTAMAM VERECEKSİN DENİR. EHLEM KÜLLEM EDERSE NOTERE GİRMEYİN YOK KARDEŞ OLURMU ÖYLE ŞEY DEYİP SATIŞA DEVAM EDERSE İÇİMDEN İNANMAK GELİYOR ANCAK BİRAZ DAHA İĞNELEYİN VELLHASIL 2. EL ARAÇ ALIRKEN ÇOKÇA ÇOK ARAŞTIRIN BE DOSTLAR.HADİ KOLAY GELE.

• İlan kaldırılmış sanırım satmış adam :(
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.