Şimdi Ara

İlgi çekici bir kıyaslama (IPhone 5S mi Nokia Lumia 1520 mi?)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum.İki opsiyonum var ya 5s alıcağım yada Lumia 1520. iOS'ten çok memnunum lakin sebebini bilmediğim bir şekilde 1520 çok ilgimi çekti.Windows phone'a da güvenim var şu saatten sonra dahada hızlı gelişeceğine inanıyorum. Sizin düşüncelerinizi ve önerilerinizi hatta ikisinide eline alıp inceleyen birinin deneyimleri varsa burada paylaşırsanız çok sevinirim.

• Lumia 1520 çok büyük 5s çok küçük telefonu ne için kullanıcaginizi yazsanasiz biseyler soyleyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thediskavrici T kullanıcısına yanıt
    Telefonu telefon olduğu için kullanacağım zamanımızın tüketici zihniyetinden farklı bir olarak. 6" çok büyük falan filan tarzı kompleksleri olan birisi değilim.
  • G2 al diyenler henuz gelmemis hayret..balta girmemis bir konu Windows phone cok cok eksikleri olan bir yazilim.lumia 1020 ve iphone 5 kullanmis biri olarak iphone derim.Ancak secenrklerde android olsaydi kesinlikle android derdim.

• 2 sene olacak lumia 820 kullanıyorum bir an önce kurtulmak istiyorum cidden çok sıkıldım bulaşmak gibi bir hata yapma derim akıllı telefon değil çunku lumialar. Ben en başından microya guvenerek almış biriyim çok pişman oldum aman diyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tirion Fordring

2 sene olacak lumia 820 kullanıyorum bir an önce kurtulmak istiyorum cidden çok sıkıldım bulaşmak gibi bir hata yapma derim akıllı telefon değil çunku lumialar. Ben en başından microya guvenerek almış biriyim çok pişman oldum aman diyim.

Micro sdye mi guvendiniz hocam?
    Neden memnun deilsiniz acar misiniz biraz?
    Hala lumia mi kullaniyorsunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.