Şimdi Ara

İlgimi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlık altına ilgi istiyorum, ilgimi verin bana.

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Açıklandı

Mı?

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • maroonedd kullanıcısına yanıt

Tıpçılar şöyle böyle desem daha çok yorum gelirdi muhtemelen, başlık falso direk..

söyleyin bir ilgi kaç para!!

• Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt
    Dışarıdan beklediğin sürece hep pahalıdır evlat!!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tıpçıların çok boş vakti var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim yok mesela. Olm 11 gün ban yemişim toplasan 80 saatten fazla ders yapmışımdır birkaç kursun bitmesine az kaldı yaklaşık 10 gün sonra 3 tane falan sertifika alacağım sonra gireceğim bazı alanlar var yapay zeka algoritmalarına girmeye çalışıyorum nx api içerisine bunları gömersem 3. sınıfta bilgisayar çapı veya yandalı da yaparsam tezimi de bu alanda yapacağım daha çok çalışmam lazım ama dhde tıpçıları toplamak zevkli oluyor bu kadarını ben de beklemiyordum. 150k makine farkı diyoruz biz buna  

150k sağlam makineci >> son 2 hafta slayt okuyup okulun soru havuzundaki soruları ezberleyip sınavları geçmeye çalışan (neredeyse tüm) tıpçılar. Cerrahlar gerçek hekimdir.

• Ben sağlam makineciyim işte. Son 2 hafta slayt okumuyorum ki, son 2 gün kafi yani. Sağlık mağlık benim işim değil, 150k'dan tıp yerine makina müh yazdım sağlam çalışıyorum, siz de forumda takılın ezikler     

• 150K'dan sonrası kurtarmaz zaten. 300k'lık fakülteler kapatılmalı.

• Bilim adamı tıpçı olmaya çalışsak peki

• tıpçılar bilim adamı değil ki. Falcı ramazan usta > all tıpçılar combined, bir makinacı olarak söylüyorum bunu.

150k ile tıp yerine makina müh yazın, sağlam çalışıyoruz işimizin başındayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 13 Temmuz 2024; 22:31:4 >

Afedersin de tıp s..de değil knk  Tıp okuyacak kadar pasif bir tip değilim yapay zekanın 5snde öğrendiği şeyleri ezberlemek için her gün 5 saat renkli kalemlerimle tıp kitabına baksam akıl hastası olurum ciddi söylüyorum. Benim bir şeyler yaratmam lazım.

• İyi de her tıpçı düz memur olmuyo ki

• Cerrahlar hariç gerisi memur

• Yapay zeka openai claude sora ov yeah, bir şeyler yaratmam lazım man.

Hadi ben kaçanzi, 3 sertifikamı daha alıcam. Sonra tıpçılara sallamaya devam, 150k makine yazdık o kadar olsun yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 13 Temmuz 2024; 22:35:6 >
  • Cerrahlara çok büyük saygım var çok büyük beceriler gerektiriyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.