Şimdi Ara

İLGİNC SORUN!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oncelikle merhaba diyorum ve donanımı veriyorum:
    giga-byte 8N775 Anakart
    p4 3.0ghz 800fsb islemci
    512mb ddr2 667mhz twinmos ram
    leadtek winfast geforce7800gt 256mb
    80gb seagate sata harddisk

iste bu donanımda oyun oynarken(oblivion,pes5)bir anda oyundan masaustune atıyor.Bazende sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı uyarısı veriyor ve oyundan atıyor.Bu bazen 1 saatte bazen 10 dk da oluyor.Bütün driver ve donanım baglantıları dogru sekilde yapılmıs olmasına ragmen hatanın kaynagını ben bulamadım.Lutfen yardımcı olabilecek arkadaslar varsa msj atsınlar...

• oyunun kurulumun da sorun olmuş da olabilir bence başak bir cd ile oyunu kur yada cdyi başaka bir sistemde kur ve oyunu test et

eğer aynı hatayı veriyor ise vga kartı - cpu - ram bu üç bileşenleri test et ( Scaklık ölcümlerini - sürücü ve yazılımlarını - stabil çalımsalarını )

saygılarımlaa
  • oyunda problem yok arkadasım baska sistemde calısıyor sorunsuz.ztn sadece bir oyunda yapmıyor butun oyunlarda yapıyor bunu.fakat benm tahminim evin elektrik tesisatından dolayı kaynaklanıyo olabilir.Cunku bilgisayar bazen kendi kendine kapanıp acılıyor.Voltajlar dusup geliyo olabilir oyuzden de oyundan atıyo olabilir.
  • voltaj dengesizliği nedeni ile oyundan atmaz ama sadce o yunda bunu yapması oyunla ilgili sıkıntın olduğunu kanısını güclendirmekte
  • arkadasım ilgin icin sagol ama sadece o oyunda yapmadıını belirtmistim.butun oyunlarda yapıyor.Oyunla bi alakası yok yani..
  • İlginç ve sinir bozucu bi problem gerçekten. Her oyunda yapması donanımsal bir hata gibi görünse de winwods' la ilgili birşey de olabilir belki...Güç kaynağı ile ilgili bir problem olabilir mi acaba? Ekran kartın için yeterli mi?
  • kasanın gucu 450W ve 4 fan calısıyor.Isınma problemi olmasıda imkansız gibi bisey.Cunku kasa gercekten buz gibi oluyor calısırken.Ozellikle bilgisayarı acık calıstrıdım ve tek tek parcaları kontrol ettim fakat ısınma olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.