mutlaka dinleyin derim "yeraltında fısıltılar" müthiş bir parça
Evet bu şarkıyı biliyorum.Muhteşemdir haklısın.Ayrıca o albümde DUA,KORKU,ŞALAMAR da güzel şarklıar onları da tavsiye ederim.Bende mp3'ü var
şalamarda gayet güzel zaten bu saydıkların şalamar olsun dua olsun hepsi tek albümdeyse sanırım ilhan irem o dönemlerde imana gelmiştir ilahı ezgiler vs
Hatırladığım kadarıyla o albüm 1999 yılında çıkmıştı.Adı SENİ SEVİYORUM olması lazım.İlhan irem'i ondan önce pek dinlemezdim ancak bu akbümü aldıktan sonra ilgilenmeye başladım
ve ilhan irem söylediğin bu şarkı ve ilhan irem daha neler neler... ....İlhan irem den BEN DEĞİLİM isimli şarkısını dinlemeni de tavsiye ederim....
BEN DEĞİLİM de süper...Ayrıca ANLASAN,DONKİŞOT,KORKU,ALİ-VELİ-MARİA da iyidir.Şimdiki b.ktan sanatçıları(!() görünce İlhan İrem gibi süperstarların kıymetini daha iyi anlıyoruz
ilhan irem zaten başlı başına muhteşem fazla söze gerek yok sanırım
* sürgün gibi masalarda * gemiler döner geriye * esinti * yemyeşil bir deniz * şalamar * sazlıklardan havalanan (konuşamıyorum) * sevecen * yeraltından fısıltılar (bugün keşf-i alemimde buldum)
bu parçaları çok iyi ben değilmi biliyorum o da güzelde bana göre sıralama böyle olur
keşkee ilhan irem yeni bir albüm yapsaaaa !!!!!!!
baba o şarki yillardir war yeni mi keşfettirn
İlhan İrem'in en az 20 şarkısı benim en iyi slowlar listemdedir...Ancak 1 numarayı "Ben değilim" şarkısına veriyorum...
1999 değil 2001 yılında çıkmış bir albümüdür..Seni Seviyorum albümü..bu albümde daha farklı tarzda bi sound içine girdi kimilerine göre müziği geliştirme kimilerine göre ise eski tadı pek yakalayamamış görüşleri vardı..bence gayet hoş bir albümdür..ondan sonra çıkan bir meleğe aşık oldum albümünde ise 3 yeni şarkının yanı sıra en eskilerden az bulunan hitleri mevcuttur..son albüm ışık ve sevgiyle 30 yıl ise tam arşivlik bir albümdür..bu albümde ben şarkıların tekrardan yorumlasını beklerdim üstaddan ama eski versiyonlarıyla konmuş... ne olursa olsun İLhan İrem bir numaradır... yeni albümde sanırım bu sene sonlarına doğru çıkacak diye duydum...bekliyoruz merakla
quote:
Orjinalden alıntı: 57.ALAY
Hatırladığım kadarıyla o albüm 1999 yılında çıkmıştı.Adı SENİ SEVİYORUM olması lazım.İlhan irem'i ondan önce pek dinlemezdim ancak bu akbümü aldıktan sonra ilgilenmeye başladım
quote:
Orjinalden alıntı: nerazzuri
baba o şarki yillardir war yeni mi keşfettirn
hocam o şarkıları yeni keşfetmedim beğenerek dinlediğimi dile hitabe getirdim yeni keşfettiğim "yeraltından fısıltılar"
yemyeşil bir deniz bunu elinde olan yada link bilen bana bi pm atarsa çok sevinirim yaw
hiç dinlememiş olanlar hayatın üçüncü gözü ve daima yı da bi dinlesinler derim ben.. aslında onlarca sayılcak süper şarkı var ama bilen bilir zaten ilhan irem i..
eee bir ilhan irem fanatigi olarak ben de yazdiklariniza ek olarak bezgin adli sarkiyi dinlemenizi oneriiyim gerci yazanlar biliyodur da okuyanlar da ogrensin dimi yani
ilhan irem gerçekten de harika bir sanatçı. bu işi sadece meslek olarak görmemiş belli. sazlıklardan havalanan şarkısını ben çok beğeniyorum. ali veli maria da güzel.. yeraltından fıslıtıları hiç dinlemdim ne yazıkki bulmaya çalışacağım veya gönderebilrseniz sevinirim...
ilhan irem gerçekten de harika bir sanatçı. bu işi sadece meslek olarak görmemiş belli. sazlıklardan havalanan şarkısını ben çok beğeniyorum. ali veli maria da güzel.. yeraltından fıslıtıları hiç dinlemdim ne yazıkki bulmaya çalışacağım veya gönderebilrseniz sevinirim...
quote:
Orjinalden alıntı: magnificent35
bildiğim kadrıyla ilhan irem delicesine sevdığı kız icin bu şarkıları yaptı.sevdiği kiz baskasıyla evlenınce hayata küstü.intihar girişiminde bulundu .sonra müzikten uzaklaştı.bı kac sene önce bı album yapmıştı gayette güzeldi ama bekledığı ılgıyı göremeyınce sevenlerınden bı daha da yapmam kararı aldı.
ilhan ireme dair
57.ALAY arkadaşımızın not düştüğü "seni seviyorum" albümüne dair içeriğinde "dua, şalamar, yeraltında fısıltıalar" parçaları var sanırsam ilhan irem o dönemlerde kanserdi öyle olması lazım