Şimdi Ara

iliç galatasarayda!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Galatasaray, Sırbistan-Karadağ takımlarından FC Partizan´ın kaptanı Sasa Ilic´i transfer etti.

Transfer görüşmeleri için Sırbistan-Karadağ´da bulunan kulüp sportif direktörü Bülent Tulun, FC Partizan ve Sasa Ilic´le her konuda anlaşmaya vardıklarını, ardından da 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

Ilic´in, Teknik Direktör Eric Gerets´in istediği isimlerden biri olduğunu ve bu transferi bitirdiklerini belirten Tulun, Sırp oyuncununyarın Hollanda´da süren kamp çalışmalarına katılacağını ifade etti.

Ilic kimdir ?
    Kaptanı olduğu FC Partizan ve Sırbistan-Karadağ Milli Takımı´nda orta sahada görev yapan Sasa Ilic, 28 yaşında ve 1.78 metre boyunda.

Futbol hayatına FC Partizan´da başlayan Ilic, 7 sezon formasını giydiği takımından 2003-2004 sezonun ortasında İspanya´nın Celta Vigo takımına transfer olmasına karşın, forma giydiği 13 maçta beklenen performansı veremeyince geçtiğimiz sezonun başında yeniden kulübüne döndü. Ilic, bir orta saha oyuncusu olmasına karşın geride kalan sezonda forma giydiği 22 maçta 16 gole imza atmasını bildi.

iliç galatasarayda!!

beklediğim bi transfer değildi ama işallah yanılıyorumdur hayırlısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hypnosis -- 8 Temmuz 2005, 15:57:34 >

• bende superstarın iliç olduğuna inanmak istemiyorum..
  • hayırlısı olsun ama !! ama işte parayı bulmadan yıldız transfer zor
  • İliç Hakkında bildiklerim :

28 yaşında 1.78 boyunda 70 kilo... geçen sezon 22 maç 16 gol attı. ortasahadan hücuma dönük oynuyor hem sağda hemde ortada görev yapabiliyor... 19 defa milli oldu 5 gol attı. 2003-04 sezonunda celtada kiralık oynadı 13 maçta 1 gol attı.

3 sene önce Ajax a transfer olcaktı ama bonservisi çok yüksek olduğundan transfer gerçekleşememiş...

Galatasaray'a hayırlı olsun.
  •  iliç galatasarayda!!

buda formalı resmi işallah iyi bir oyuncudur bu arada pireste akşama kadar cewap veriyormuş hayırlısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hypnosis -- 8 Temmuz 2005, 16:01:32 >
  • Buarada bir hatırlatma İliç yönetimin kafasına göre aldığı bir oyuncu değil. Gerets'in isteği doğrultusunda alınmıştır.
  • [Deleted by Admins]
  • HAYIRLI OLSUN GALATASARAY'IMIZA. BANA GÖRE YERİNDE BİR TRANSFER DEĞİL BAKALIM GÖRECEZ.
  • "Ilic, bir orta saha oyuncusu olmasına karşın geride kalan sezonda forma giydiği 22 maçta 16 gole imza atmasını bildi."

ilginç bir istatistik. fazla kötümser olmamak lazım...
  • uefa cup da 3 maç cezası var!!!!!!!
  • ben galatasaraylı olaraka beni heycanlandırmadı ben yinede hiç yokdan iydir ama bunun yanında yine de bir superstar istiyorum bu da neden Pires olmasın

uefa da 3 mac ceza onemli değil ilk tur lokum takım olcak 2.de zorlanmaz lar herhalde en azından 2. maca yetisir
  • cezası varda nerde yazıyor bir de link verirmisin bir bakalım ?
  • uefa.com
  • linkinide versene bari
  • 3 maç değil ya 1 maç ya da 2 maç cezası var !!!

Tamam da Ilic'e 4 maç ceza vermişler. Bu cezayı "Round of 32" elemesinde FC Dnipro Dnipropetrovsk'a karşı ikinci maçta almış. Partizan bu turu geçtiği için Iliç Round of 16 elemesinde CSKA Moskva'ya karşı 2 maçtada oynamadı. Yani 2 maç cezasını zaten çekmiş.

Ve haberde denildiğine göre "Partizan have until midnight on Monday to appeal." Partizan'ın ilk ceza haberi çıktığında bu 4 maçlık cezaya itiraz etme hakkı varmış. Eğer bu hakkını kullanmış ve ceza senin dediğin gibi 3 maça düşmüşse o zaman Iliç Galatasaray'ın sadece ilk maçında oynayamaz. İkinci maçına çıkar. Bu o kadar da önemli değil.
  • galatasaray yönetiminin bomba transferi budur işte 15 kişilik transfer listesinin hep en sondaki oyuncusu transfer edilir zaten
  • işallah hayırlı olsun da tanınmış olup olmaması önemli diil
  • hidoretti

hop okadar kızma yahu moralini bozma dur bi... Sasa Iliç okadar da kötü bir transfer değil. Gerets'in isteği üzerine alınmış bir futbolcu.

Bak Galatasaray forumundan bir abimizin yazısı :
    quote:

Saşa İliç'i iyi tanırım

Ve transferine (gerçekten olduysa,malüm inanmak kolay değil) çok sevindim. Daha çnce medyada ortaya atılan isimlerden daha heyecan verici isim değil.Ama ben İliç'i bir Figo veya Rui Costa'ya tercih ederim.Evet bu futbolcuların klasını tartışmak abesle iştigal ama onlar artık 33 yaşına gelmiş ve yılda en az 4 milyona oynamaları ve akılkar iş değil.

Dediğim gibi Saşa İliç'i iyi tanırım.Geçen sezon uydudan Partizan'ın bazı Avrupa maçları ve lig maçlarını seyrettim.İliç şüphesiz Partizan takımın en iyisi, ve lideri,oyun kurucusu. Tipik bir ofensive midfielder. Her Yugoslav ekolünden gelen topçu gibi toplara çok iyi vurur ve şunu diyebilirim ki artık free kick sorunumuz çözülmüş olacak.Gol vuruşları etkili ve pozisyonuna göre golcü futbolcu.Onun bir özelliği gözüme çarptı iyi bir play maker olmasına rağmen gereğinde inisiyatif alır ve kendisi gole gider.

Beni şaşırtan birşey oldu,o da maçlarında seyrederken bana boyu hep uzun göründü,şöyle 1.90 yakın ama burada 1.78 yazılmış ve bunun üzerine Partizan'ın sitesine girip baktım doğruymuş,boyu 178 cm.

Bence bu şartlarda Saşa İliç iyi bir transfer ve sanırım uyum sorunu çekmez.

Sasa Ilic Kariyer
    1996-1997 Partizan Belgrad - 1 maç
    1997-1998 Partizan Belgrad - 25 maç 3 gol
    1998-1999 Partizan Belgrad - 23 maç 14 gol
    1999-2000 Partizan Belgrad - 32 maç 17 gol
    2000-2001 Partizan Belgrad - 30 maç 19 gol
    2001-2002 Partizan Belgrad - 28 maç 12 gol
    2002-2003 Partizan Belgrad - 25 maç 11 gol
    2003-2004 Partizan Belgrad - 14 maç 6 gol
    2003-2004 Celta Vigo (Kiralık) - 13 maç 1 gol
    2004-2005 Partizan Belgrad - 22 maç 16 gol

212 maçta 99 golü var (Sadece ligte attığı goller bunlar). Devamlılığı var. Gol ortalaması bir orta saha oyuncusu için oldukça iyi. Alex'i saymazsak şuan hiçbir Türk takımının elinde bu kadar golcü bir orta saha oyuncusu yok. Galatasaray'ın da yoktu ama artık var. Uyum sürecini çabuk atlatırsa Galatasaray'a faydalı olabilir.

• Figo,insua,ze roberto ve sonuç iliç gene bir gs klasiği gerçekleşti.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.