Şimdi Ara

Ilk 100'den Tavsiyeler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
224
Favori
38.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
130 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşı başarısından dolayı tebrik ederim lâkin biraz ego kasılmış gibi . Olacak tabii ki o kadar . Ben şunu söyleyeyim 11in başında başlarsanız ve temeliniz varsa zaten garanti ilk 50k'dasınız gerisi zekânıza kalmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ustad, ben DGS. icin ugrasiyorum ve bana ygs konulari lazim. bunun icin hangi kaynak ve video ders onerirsin. şoyle cahile anlatir gibi anlatan kaynaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat08e

Okulda yaptiklari bi denemede yapmistim o kadar, 12.siniflardan 155 civari yapanlar vardi o sinavda, benim sinifimdan da 130 lar bile vardi, deneme cok kolaydi muhtemelen. Mat, Turkce den zaten 35 civari yapiyodum. Sosyal Fenden 25'er yapsan bile 120 net yapiyo. Ilkokul temelim iyiydi sbs de 600 civariydim zaten, yorum agirlikli kolay bi sinavda temeli iyi olan adam 130 140 bile yapabilir. Ygs matematigin sbs matematiginden konu olarak pek bi farki yok zaten, turkce icin de oyle. Toplamda 3 deneme oldugumu hatirliyorum 11.sinifta, 120 100 110 gibi biseydi netlerim. 0'dim yazmamisim zaten dikkatli okursan, yazililara falan calisiyodum sinav onceleri, ama yazili disinda calismiyodum ders saatleri disinda.

Hayir zaten ne bekliyorsun ki, ilk 50 ye giren bi adam icin cok az yani bu netler, bu civarda millet 11.sinifta 140 net yapiyor. Bu sene ilk toder'de 11.siniflardan 150 net ustu yapan bi ton adam vardi tr genelinde.

Her kelimesi haklı şu yorumun.
    Her harfine kefilim
    Bu arada tebrikler hocam gerçekten dudak uçuklatıcı netler yapmışsın :)

• Selamünaleyküm helal sana üstadım çok çok güzel bir başarı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim bilgiler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Straight Edge Messiah -- 4 Eylül 2017; 16:9:33 >
  • Teşekkürler.
  • Teşekkürler. 11 e geçen birine tavsiyelerin var mı?

• Takip

• Uygun zamanda inceleyecegim eline emegine saglik

• Çalışın kardeşim çalışmayın diyen yokta benimde ömrüm 15 sene okumakla geçti hep okudum gençliğim bitti hala okuyorum. Kafamı çevirip baktığımda ise üzülüyorum keşke dolu dolu geçirseydim diye. Her yaşın kendine has güzelliği vardır en güzel yıllarda gençlik yıllarıdır. Benim dememi yanlış anlamayın sağda solda boş dolanmak değil. Yine okusaydım ama şuan keşke şunu da yapsaymışım diye düşünce geçmeseydi içimden. Asosyel olan, 2 cümleyi bir araya getirip konuşamayan adam beni anlayamaz şuan zaten ama ülkemizde çok baskı var birazda ona sitemliyim.
  • Konuyu açan arkadas zirvede birakiyim deyip kendini öldürdü galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye çozmesinler 97.olan arkadasim ygs için 1 tane çozmusti ama surekli bölüm denemesi çozuyordu ve lys için her dersten 2 tane bitirmişti kitap

• güzel yazı helal olsun

• Kendi lise yillarimi hatirladimda... okulu dersaneyi asip icmeye filan giderdik hey gidi... Simdi dahami kolay dahami zor uniye girmek bilmiyorum ama biz sansliydik sanirim biraz daha kolay is bulduk simdiki nesle gore...Ben 3.siniftayken ise girmistim arada bir okula gidiyordum nerden nereye yillar cok cabuk geciyor. Herkesin okul ve is hayati gonlunce olsun.
  • hocam fiziği nasıl hallettiğinizi ayrıntılı bir şekilde anlatır mısınız?ayrıca biyoloji ve kimyadan tuttuğunuz özetler duruyorsa buraya atabilirmisiniz lütfen?
  • Adam işin bugunu bulmuş , artık bundan sonra burada yazmaya gerek yok , edit (Ankara tiptayim o sıralama bende olacak koç tıp :) )

Hayırlı olsun , denemelerimiz bile aynı benim geo kötüydü tavsiyeleri güzel , başarılarının devamını dilerim :)

• Hocam güncelleyeceğim demişsin güncellememişsin bekliyoruz...

• upupup

• Upsu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezzzzz

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.