Şimdi Ara

İlk araba çizimim! Yorum ve Önerileri Bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önceden anime karakterleri çizmiştim bi kaç kere. Evde boş boş oturacağıma bir şeyler çizeyim dedim ve arabalara karar verdim. Bu ilk çizimim. Fakat şöyle bir sorun var bunu bakarak çizdim bazı detaylar hariç onları kendim ekledim.Hepsini Kendi kafamdan çizmeye kalksam bu kadar iyi olmaz sebebi ise ne çizeceğimi bilmiyorum ve çizemeyince moralim bozuluyor. Bu yüzden ben de ilk başlarda 100 e yakın arabayı bakarak çizeyim dedim nasıl olsa elim alışır çeşit görmüş olurum daha sonra kendi arabalarımı yaratırım dedim sizce böyle yapmalı mıyım? Kendim bakmadan çizmem için farklı bi öneriniz varsa ve bunu benimle paylaşırsanız sevinirim. Resimle ilgili yorumlarınızı da eksik etmeyin
    Edit: Ön tekerlek etrafındaki yarım daire çok yakın olmuş arkadaki gibi olmalıydı onu düzelttim orjinalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ariallyte -- 28 Temmuz 2013; 22:27:16 >

• Hiç mi yok yorum?
  • Kendini geliştirirsen ilerde güzel şeyler olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

Kendini geliştirirsen ilerde güzel şeyler olabilir.

Teşekkürler yorum için ;)
  • Kaporta iyi olmuş :)
  • Ellerine sağlık yeteneklisin ileriyi görmek senin elinde
  • ergenus94 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler yeni çizimler yaptıkça ekleyeceğim buraya. fakat bir sorum olacak gölge yaparken nereye yapacağımı tam olarak bilemiyorum bunun herhangi bir tekniği var mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ARABA ÖNERİSİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sLenDr.21

Arkadaşlar daha önceden anime karakterleri çizmiştim bi kaç kere. Evde boş boş oturacağıma bir şeyler çizeyim dedim ve arabalara karar verdim. Bu ilk çizimim. Fakat şöyle bir sorun var bunu bakarak çizdim bazı detaylar hariç onları kendim ekledim.Hepsini Kendi kafamdan çizmeye kalksam bu kadar iyi olmaz sebebi ise ne çizeceğimi bilmiyorum ve çizemeyince moralim bozuluyor. Bu yüzden ben de ilk başlarda 100 e yakın arabayı bakarak çizeyim dedim nasıl olsa elim alışır çeşit görmüş olurum daha sonra kendi arabalarımı yaratırım dedim sizce böyle yapmalı mıyım? Kendim bakmadan çizmem için farklı bi öneriniz varsa ve bunu benimle paylaşırsanız sevinirim. Resimle ilgili yorumlarınızı da eksik etmeyin
    Edit: Ön tekerlek etrafındaki yarım daire çok yakın olmuş arkadaki gibi olmalıydı onu düzelttim orjinalde.

daha iyi araba cizmek istiyorsan 3.boyutlu calis kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sLenDr.21

çok teşekkürler yeni çizimler yaptıkça ekleyeceğim buraya. fakat bir sorum olacak gölge yaparken nereye yapacağımı tam olarak bilemiyorum bunun herhangi bir tekniği var mı acaba?

Arabayı 3d düşün ve ışın gelmesini istediğim noktayı kağıda ışaretle, ışın almadığı yerleri hafifçe karala,daha iyi anlamak için örnek resimlere bakabilirsin hocam :)

• Ön tekerlek etrafındaki yarım daire çok yakın olmuş
  • Güzel bir çalışma olmuş

• Teşekkür ederim :D
  • Gayet başarılı güzel olmuş
  • Her zaman böyle bir yeteneğim olsun istemişimdir.
    Güzel olmuş
  • Aynı sorun bende de var.Bakmadan çizince kendim yapamıyorum.Ama bence başarılı olmuş
  • Jantlari boyarken ayniyone dogru bastirmadan ustuste birkac kez boya yoksa odaklanip bakilinca karalma gibi durur

Ana hatlari daha koyu ve parlak bir siyah olan 10b veya 6b ile hafif bastirarak gec

Tamamen boyamak yerine bazi yerleri golgelendir ilk baslangic icin cok cok iyi
    Ben de boyle baslamistim
  • bu da benim ilk araba cizimim. Cok hatasi var, her ne kadar o zamanlar kusursuz gorunmus olsa da gozume simdi cok dandik geliyor
     İlk araba çizimim! Yorum ve Önerileri Bekliyorum. İlk araba çizimim! Yorum ve Önerileri Bekliyorum.

• Gayet güzel, eminim biraz daha uğraşırsan daha güzel çizimlere imza atarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK23

bu da benim ilk araba cizimim. Cok hatasi var, her ne kadar o zamanlar kusursuz gorunmus olsa da gozume simdi cok dandik geliyor
     İlk araba çizimim! Yorum ve Önerileri Bekliyorum. İlk araba çizimim! Yorum ve Önerileri Bekliyorum.

Fena sayılmaz aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Genç Düşünür

quote:

Orijinalden alıntı: BJK23

bu da benim ilk araba cizimim. Cok hatasi var, her ne kadar o zamanlar kusursuz gorunmus olsa da gozume simdi cok dandik geliyor

Fena sayılmaz aslında.

önü ve arkası tek hoşuma gidiyor tavanı uzun ve alçak olsa daha iyi olurdu ama ne yapalım teşekkürler hocam yorumunuz için

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.