Şimdi Ara

ılk arabamı artık almak ıstıyorum yardım lutfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese slmlar ben yenı ıse basladım ve bı araba almak ıstıyorum otomatık bakıyorum ve aynı arabanın duz vıtesıyle arada baya bı fark oynuyor bana tavsıye edebılecegınız araba varmı surus deneyımım cok az oldugundan ufak kazalar olacak oyuzden boya degısende cok deger kaybetmıcek 18000 e kadar arbalara bakıyorum ankarada

• fiesta tavsiye ederim hem az yakar görüntüsü de iyidir gidişi de... Honda civic ya da jazz da düşünebilirsin.. açıkçası biraz senin zevkine kalmış :)
  • Otomatik degil ancak 2007 dizel symbol aracimi satmaktayim.Amma velakin istanbuldayim bilginize...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiesta baktım fakat butceme uygun bulamadım. ankarada otomatık araba kalmamıs yada ben aramayı bılmıorum. jazz cıvıc e de param yetmez dıye dusunuyorm jazz lar 20 bın ustu hep
  • opel astra ya da civic otomatik 2000-2002 model arası bulabilirsiniz. çok ta iyi yaparsınız. en kötü mitsubishi colt a bakın ama baska otomatiklere bulaşmamak ta fayda var bu rakamlara.
  • Civic alabilirsin. Otomatik tercih etme bence. Düz vitese alış. Ufak kazalar olacak derken kazanın nerden geleceği belli olmaz ama alışana kadar yaınında birisi olmadan trafiğe çıkma. zaten 1 ay gibi bir süre yetiyor öğrenmek için. 1 ayda canavar olursun.
  • bütçenize uygun opel astra-corsa sağlam arabalardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KASK ALDIM COK SIKIYOR YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.