Şimdi Ara

İLK BİNE GİRMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
3
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sene eşit ağırlıktan sınava girdim. 100k civarında sıralamayla ankara’da bir üniversiteye yerleştim.

ancak maalesef istediğim okula değil.

bu sene sınava tekrar çalışıp orada gireceğim. hedefim yerleştirme puanıyla 1k-2k arası. alanında derece yapanların tavsiyelerini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irneryus -- 30 Ağustos 2024; 0:45:36 >

• obp kırık iken imkansız bir şey maalesef.

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt

neden imkansız oluyor?

ilk 500-750 arası bir sıralama, yerleştirme puanıyla bahsettiğim sıralama için gayet yeterli.

bu sıralamaları yapan da insan sonuçta, robot değil.

• 2 senelik bir planla yapıp hem hedeflediğin okulun hazırlığını geçicek ingilizce kas + yks calıs. Hukuk hedefin olsa kırık ile yapılırdı ama kırıkla ilk 2k yapmak icin ham 500gerekiyor normal zorluktaki bir sınavda.
    Hele ki ilk 1k icin ilk 200-300civarı sıralama cidden zorlar.
    Elbetteki sen ilk 100 icin calıs ama pek realist bir hedef olmaz bana kalırsa.
    Dediğim gibi en mantıklısı 2senede hem kırıksız ilk 1-2k + hazırlık atlatacak ingilizce.
    Bu sene kırıkla yerlesip 1sene hazırlık okutmaktan çok daha mantıklı.
    Basarılar.
    100k dan sonraki sene kırıkla 5 hatta 10k bile büyük başarıdır bu arada.
  • FireLordZuko kullanıcısına yanıt

istediğim okul aühf. hazırlığı yok.

olsa da geçerim.

siz kaç bin yaptınız kendi alanınızda?

• irneryus kullanıcısına yanıt

normali bile ne kadar geri atıyor, kırık puanın ne kadar geri attığını bilmiyorsun sanırsam. kırık puanla yerleştirmede 1-2k yapmak imkansıza yakın

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt

hocam yukarıda yazdım okumadınız sanırım.

ilk 500-750 arası bir sıralama yetiyor.

• Bir yılda 100k'dan ilk 700'e çekmek çok zor, hem TYT hem AYT'de 30-40 net artırmaktan bahsediyoruz. Ancak istediğiniz okul belli, şu an gittiğiniz okuldan da memnun değilsiniz. O sebeple çalışın derim, iyi bir çalışmayla sizi tatmin eden bir sıralama yaparsınız, AÜHF olmasa bile güzel bir okula gidersiniz veya ikinci mezun için sağlam bir temel atmış olursunuz.
  • phosphophyllite kullanıcısına yanıt

sadece aühf istiyorum.

bu seneki vize ve finallere bile girmeyeceğim gibi duruyor. önümüz ve bir sonraki sene dahil 2 yıl çalışsam?

2026'da hem obp de kırılmayacak.

• tyt'den 95, ayt'den ise 65 net gerekiyor.

günde ortalama 7-8 saat çalışılırsa mümkün gözüküyor ama bilemedim.

• çalışmadan ve limit+türev+integral+ayt geometri bilmeden girdim.

• hocam ben yapılabilitesinden ziyade; "nasıl yapılır, nasıl bir programla yapılır?" bunun cevabını arıyorum.

sizin durumunuz nedir. girdiniz mi? girecek misiniz? girdiyseniz nerede okuyorsunuz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.