bu sene eşit ağırlıktan sınava girdim. 100k civarında sıralamayla ankara’da bir üniversiteye yerleştim. ancak maalesef istediğim okula değil. bu sene sınava tekrar çalışıp orada gireceğim. hedefim yerleştirme puanıyla 1k-2k arası. alanında derece yapanların tavsiyelerini bekliyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irneryus -- 30 Ağustos 2024; 0:45:36 > |
İLK BİNE GİRMEK
-
-
obp kırık iken imkansız bir şey maalesef.
-
neden imkansız oluyor?
ilk 500-750 arası bir sıralama, yerleştirme puanıyla bahsettiğim sıralama için gayet yeterli.
bu sıralamaları yapan da insan sonuçta, robot değil.
-
2 senelik bir planla yapıp hem hedeflediğin okulun hazırlığını geçicek ingilizce kas + yks calıs. Hukuk hedefin olsa kırık ile yapılırdı ama kırıkla ilk 2k yapmak icin ham 500gerekiyor normal zorluktaki bir sınavda.
Hele ki ilk 1k icin ilk 200-300civarı sıralama cidden zorlar.
Elbetteki sen ilk 100 icin calıs ama pek realist bir hedef olmaz bana kalırsa.
Dediğim gibi en mantıklısı 2senede hem kırıksız ilk 1-2k + hazırlık atlatacak ingilizce.
Bu sene kırıkla yerlesip 1sene hazırlık okutmaktan çok daha mantıklı.
Basarılar.
100k dan sonraki sene kırıkla 5 hatta 10k bile büyük başarıdır bu arada. -
istediğim okul aühf. hazırlığı yok.
olsa da geçerim.
siz kaç bin yaptınız kendi alanınızda?
-
normali bile ne kadar geri atıyor, kırık puanın ne kadar geri attığını bilmiyorsun sanırsam. kırık puanla yerleştirmede 1-2k yapmak imkansıza yakın
-
hocam yukarıda yazdım okumadınız sanırım.
ilk 500-750 arası bir sıralama yetiyor.
-
Bir yılda 100k'dan ilk 700'e çekmek çok zor, hem TYT hem AYT'de 30-40 net artırmaktan bahsediyoruz. Ancak istediğiniz okul belli, şu an gittiğiniz okuldan da memnun değilsiniz. O sebeple çalışın derim, iyi bir çalışmayla sizi tatmin eden bir sıralama yaparsınız, AÜHF olmasa bile güzel bir okula gidersiniz veya ikinci mezun için sağlam bir temel atmış olursunuz. -
sadece aühf istiyorum.
bu seneki vize ve finallere bile girmeyeceğim gibi duruyor. önümüz ve bir sonraki sene dahil 2 yıl çalışsam?
2026'da hem obp de kırılmayacak.
-
tyt'den 95, ayt'den ise 65 net gerekiyor.
günde ortalama 7-8 saat çalışılırsa mümkün gözüküyor ama bilemedim.
-
çalışmadan ve limit+türev+integral+ayt geometri bilmeden girdim.
-
hocam ben yapılabilitesinden ziyade; "nasıl yapılır, nasıl bir programla yapılır?" bunun cevabını arıyorum.
sizin durumunuz nedir. girdiniz mi? girecek misiniz? girdiyseniz nerede okuyorsunuz?
Benzer içerikler
- fem dershanesi
- tıpta yatay geçiş kolay olan üniversiteler
- derece yapanlar kaç saat çalıştı
- kyk hüseyin gazi erkek öğrenci yurdu yorumları
- net iyon denklemi nedir
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X