Şimdi Ara

İlk Boya Modum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski Renginden bıktığım kasamı boyamaya karar verdim
    ve Eski Hali;

Ve SARI BOYALI HALİ;

sizce nasıl ilk yapışa göre Yorumlarınızı Bekliyorum!
    NOT=Yan Kapağı girinti yeri sarıya boyadım yarında boyadığım yere maskeleme bandı cekcem kalan yerleri siyaha boyuyacağım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit1993 -- 14 Mart 2009; 20:33:55 >

• Arkadaşım bu kasa modifleri için ne boyası kullanılmaktadır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamikaze57

Arkadaşım bu kasa modifleri için ne boyası kullanılmaktadır?
    sarı sprey boya ile boyadım
  • quote:

Arkadaşım bu kasa modifleri için ne boyası kullanılmaktadır?
    Peki daha basit bir boyayla da yapılabilir mi acaba? Varsa ne olabilir bu boya acaba ?
  • quote:

Peki daha basit bir boyayla da yapılabilir mi acaba? Varsa ne olabilir bu boya acaba ?

Alıntıları Göster
    bence en basit sprey boyayla
    o kasaya 2 kutu sprey harcadım yada hiç uğraşma oto boyacısına git adam boyasın
  • boşver usta ya napıcan otocuda al spreyi kendin boya çok zevkli bir iş bnde yazın boyamıştım kasayı hocam senin kasada güzel olmuş ii günlerde kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironmaiden-93

boşver usta ya napıcan otocuda al spreyi kendin boya çok zevkli bir iş bnde yazın boyamıştım kasayı hocam senin kasada güzel olmuş ii günlerde kullan
    ilk denememi deneme felan değil ikl kez yapmana göre bence çok güzel yapmışın

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkmon

Alıntıları Göster
    gerçekten ilk denemem ama Kuzenimin Yardımıda oldu Onuda Soyleyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkmon

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ilkmon

Katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Barısİnce

quote:

Orjinalden alıntı: ilkmon

Katılıyorum

Alıntıları Göster
    Ewt Kasamı boyadıktan sonra üstüne bycelebi'nin yaptığı gibi Nos Yazısı yazmaya karar verdim;
    İlk once kagıt için fizik defterinden yararlandım

Çizime Başladım

Kesim işlemide Tamam

Yapıştırma ve maskeleme bandı Çekildi

Boyamaya Hazır

Ve Sonuç Ufak tefek taşmalar var.

-------------------------------------------------------------------------------

Yorumlarınızı Bekliyorum.....!!

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit1993

Ewt Kasamı boyadıktan sonra üstüne bycelebi'nin yaptığı gibi Nos Yazısı yazmaya karar verdim;

Çizime Başladım

Kesim işlemide Tamam

Boyamaya Hazır

Alıntıları Göster
    çok güzel olmuş ellerine sağlık güle güle kullan arkadaşım.
    yanlız bence kasanın sol yan tarafını tamamen sarıya boyasaymışsın daha güzel olurmuş boya taşmış falan sırıtmış bence.

• quote:

Çizime Başladım

Kesim işlemide Tamam

Boyamaya Hazır

Alıntıları Göster
    keşke maskeleme olayına biraz daha özenip boyayı biraz daha ince bir katman halinde atsaydın... bunun yanı sıra en azından 12 saat bekledikten sonra bantları sökseydin :D

yine de güzel olmuş ;) ellerine sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: janavar®

keşke maskeleme olayına biraz daha özenip boyayı biraz daha ince bir katman halinde atsaydın... bunun yanı sıra en azından 12 saat bekledikten sonra bantları sökseydin :D

yine de güzel olmuş ;) ellerine sağlık

Alıntıları Göster
    Kasanın sol tarafına boya yetmediği için yarıda kaldı.En kısa zamanda Boyuyacağım
  • quote:

Kasanın sol tarafına boya yetmediği için yarıda kaldı.En kısa zamanda Boyuyacağım

Alıntıları Göster
    kasa renkler çok uyumlu olmuş güzel
    bence nos yazısını daha güzel yapabilirdin pek düz olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueboy08

kasa renkler çok uyumlu olmuş güzel
    bence nos yazısını daha güzel yapabilirdin pek düz olmamış

Alıntıları Göster
    kasanın tipi pek hoş değil ancak yinede uğraşmışssın emeğine saygı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman

kasanın tipi pek hoş değil ancak yinede uğraşmışssın emeğine saygı

Alıntıları Göster
    Öncelikle güzel boyama yapmışsın ilk denemene göre bunu belirtmek isterim.Hem de PC Modcular genelde pek sarı renk kullanmaz, koyu renkleri tercih ederler fakat sen de güzel durmuş.NOS yazısı da kasaya ayrı bir hava katmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Shooter2

Öncelikle güzel boyama yapmışsın ilk denemene göre bunu belirtmek isterim.Hem de PC Modcular genelde pek sarı renk kullanmaz, koyu renkleri tercih ederler fakat sen de güzel durmuş.NOS yazısı da kasaya ayrı bir hava katmış

Alıntıları Göster
    süper olmuşta merak ettim "nos" ne anlama geliyor?

bende ""miras değil alın teri ,sen batan bir gneş ben yollarda çilekeş, havan kime yabancı" gibi kamyon yazıları yazmayı düşünyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: elektronikci_71

süper olmuşta merak ettim "nos" ne anlama geliyor?

bende ""miras değil alın teri ,sen batan bir gneş ben yollarda çilekeş, havan kime yabancı" gibi kamyon yazıları yazmayı düşünyorum

Alıntıları Göster
    çok güzel olmuş.. yalnız bişii sorcam, şuan bende boyayacağım kasayı, ilk boyasını zımparaladım, alta macun çekmeme gerek varmı, macunsuz boyasak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: redheat

çok güzel olmuş.. yalnız bişii sorcam, şuan bende boyayacağım kasayı, ilk boyasını zımparaladım, alta macun çekmeme gerek varmı, macunsuz boyasak :)

Alıntıları Göster
    redheat kardeş eğer metalin üzerinde derin çizik,çökük vs. yoksa macun çekmene gerek yok.ama astar atabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: destanayhan

redheat kardeş eğer metalin üzerinde derin çizik,çökük vs. yoksa macun çekmene gerek yok.ama astar atabilirsin

Alıntıları Göster
    Boyama gayet iyi ama Nos yazısının köşeleri biraz kötü olmuş, keşke ona biraz daha özen gösterseydin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.