Şimdi Ara

İlk çekimlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk çekimlerimi 500px.com sitesine upload ettim..eleştirilere açığım teşekkür ederim :)

http://500px.com/eemregural

İlk çekimlerim

İlk çekimlerim

İlk çekimlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eemregural -- 8 Şubat 2014; 1:17:25 >

• Elinize sağlık..İşte yavas yavas,güzelleştiriceksiniz çekimlerinizi internetten çekimler ile ilgili teknik konuları da takip etmiye bakın.. köpekcik de çok şirinmiş
  • keşke foruma s image atsaydın ama hepsi çok iyi tebrikler
  • Hocam acaba hangi makineyi kullanıyorsunuz bi bilgi alabilirmiyim bence gayet güzel hele ilk bir çekim için epeybi güzel
  • güzel yorumlarınız çok teşekkür ederim :) kullandığım makine Canon EOS 650D / 18-55mm lens kullanıyorum :) lens olarak hedefim Tamron AF SP 17-50mm F/2.8 almak inşallah.. böyle yani
  • Fotoğrafları foruma koysan daha iyi olur hocam.Kit lens ile güzel fotoğraflar çekmişsin tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: labfb34

Fotoğrafları foruma koysan daha iyi olur hocam.Kit lens ile güzel fotoğraflar çekmişsin tebrik ederim.

teşekkür ederim fotoğrafları da foruma koydum sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eemregural -- 8 Şubat 2014; 1:37:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eemregural

güzel yorumlarınız çok teşekkür ederim :) kullandığım makine Canon EOS 650D / 18-55mm lens kullanıyorum :) lens olarak hedefim Tamron AF SP 17-50mm F/2.8 almak inşallah.. böyle yani

Hocam bu lensler diğer fotoraf makinelerinede oluyormu
  •  İlk çekimlerim
    Gayet güzeller.
  • Güzel hocam ama biraz acemice bence.
  • Güzel :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam gayet iyisin tebrikler
  • Başarılı devamını bekliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kedi çok başarılı bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.