Şimdi Ara

İlk deneyim -> www.pokemonwarriors.com -> Nostalji -> Kapalı (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.362
Cevap
0
Favori
53.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Edit:Sayfabaşı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiniverse -- 4 Şubat 2008; 9:00:01 >
  • sanki siz söyleyince gelcek tmm pardon abi diye hemen başlıycak yapmaya

işiniz gücünüz post kasmak
  • 36 sayfa ne biçim post olmuştur yaw o
  • normali 70 sayfa falan sonradan eksildi
  • doru ilk sayfaların alabileceği max. mesaj 30 du şimdi 60 yaptılar azaldı bayaw
  • ÜYE OLA TIKLIYOM BU ÇIKIYO

Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 113
  • Açılsın artık yaaa
  • Burada Eski PokemonTr cıkcagı gibi yaLan oLdu sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: two_rapboyz

Burada Eski PokemonTr cıkcagı gibi yaLan oLdu sanırım

haklısın
  • EVet ya bencede haklısın..

• Bu Oyun NasıL Bir Oyun ? Oynamayı Düşünüorum da ..
  • Gene Up'lattırdınız konuyuBu arada PokemonWarriors;başka insanlarla internet üzerinden oynadığımız,pokemon yakalaması bana göre bir hayli zor,gene bana göre itemleri çok pahalı olan bir oyundur arkadaşım.Oyun uzun bir süre önce kapandı ve bir daha da açılacağa benzemiyor.Ben bu oyuna baştan hiç başlamamanı tavsiye ederim
  • Oyun açılacak buna garanti veriyorum hatta eski hali ile anında açılabilir ama bu ne sizi ne de bizi tatmin eder bu sebepten dolayı furkan açmamayı tercih ediyor. Benim şahsi görüşümde şuan için açılmaması yönünde. Furkan anlık değişiklikler ile oyunu sürdürmeyi istiyor ama ben çok büyük köklü değişiklikler yapılmasını istiyorum. Üçüncü arkadaşımız bu konuda biraz sessiz o çok daha farklı ve oyunu kaliteli bir hale getirecek değişiklikler düşünüyor ama bunu tam olarak anlatmak istemiyor. Bu arada ben oyunun 3. boyutluya çevirilmesi gerektiğinden hatta isminin pokemon değil bambaşka bişey olmasından yanayım. Kendi yaratıklarmızın çizilmesi ve bunlara isimler verilmesi gerekirse oyun konsepti pokemondan çok daha farklı olmasını istiyorum. 3. boyut işi çok uzaklarda görülsede çizim-isimlendirme işinin acilen yapılması gerektiği düşünüyorum.

• tamam da elınızden geldıgı kadar hızlı olun ve bıde sıteye efsane poke koyun
  • emredersin
  • normal pokeler zor yakalanıyo zaten bide efsaneleri koyarsak başlangıç pokemizle kalırız artık
  • EFSANE HİÇ YAKALANMAZ
  • ve kapandı
  • yoo kapanmadı nerden cıkarıyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: loodyeyes

yoo kapanmadı nerden cıkarıyosun

günler geçti açılmadı ama
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.