Artık Bekleye Beklye Bi Hal Olduk Hangi Oynu Oyncağımı şaşırdım artık açılsın
oyun kapandı bencede boş boş bekliyoruz.
ONU BUNU BIRAK DA YENİ SÜRÜMÜNÜ AÇ BEKLEMEKTEN ŞİŞTİK
accagınız dıe beklıyoz bende accaksınız dıye bekledım yeter artık sıkıldım hanı hafta sonu accaktınız artık accagınıza ınan mıyorum mecburen pokedoxu beklıycez sız bekletın bekletın pokedox acılınca hıckımse pokemon warrıors a bakmıycak bunu hakettınız
yalan sölüyorlar işte bizi oyalamaya çalışıyorlar
yalan sölüyorlar işte bizi oyalamaya çalışıyorlar
bencede
yaw şu konuyuda uplamayın...Madem acılmıcak nie uplıonuz?
quote:
Orjinalden alıntı: §PÂWN
yaw şu konuyuda uplamayın...Madem acılmıcak nie uplıonuz?
katılıyorum
Yawe ne bu online oyunlarda bakıma girme modası mafiatürk girdi pokedox girdi pokemonwarriors girdi olup olmadık tüm online oyunlar neredeyse girdi yaw nedir bu bakım modası bırakın da şu oyunları oynayalım artık yenilik menilik istemiiyorum biz sadece adam gibi pokemon yada diğer oyunalrı oynamak istiyoruz şunu bi artık anlayın yaw...
bence crater yada ona benzer bir pokemon oyunu açılsın gerçi pokemon crater ın açılma ihtimali %1 ama neyse.
quote:
Orjinalden alıntı: okartal1
Yawe ne bu online oyunlarda bakıma girme modası mafiatürk girdi pokedox girdi pokemonwarriors girdi olup olmadık tüm online oyunlar neredeyse girdi yaw nedir bu bakım modası bırakın da şu oyunları oynayalım artık yenilik menilik istemiiyorum biz sadece adam gibi pokemon yada diğer oyunalrı oynamak istiyoruz şunu bi artık anlayın yaw...
ağzına sağlık
quote:
Orjinalden alıntı: atamanaltun
quote:
ağzına sağlık
afiyet olsun ya konu 36 sayfa oldu cevap yazmayın uplamayın konuyu
bişekilde uplamam konuyu (kamurana rae candy yedir)
quote:
Orjinalden alıntı: atamanaltun
quote:
ağzına sağlık
Afiyet bal şeker olsun :D neyse doğru benden sonra uplamayın artık
Oyuna köklü değişiklikler gelicek onun için bu kadar uzun sürdü belki daha da uzun sürebilir[çok küçük bir ihtimal]. Pokedox a laf atmak istemem ama karşılaştırmalarınızı onlar ile yaptığınız için oraya değinmeden geçemiyorum. Onlarda sizi bekletiyor kaç kişi çalıştıklarını bilmiyorum ama demek ki bazı şeylerin oturması için zaman gerekiyor. Aklımızdan geçenleri bir anda yapamıyoruz problemin çözmünü bulmamız bazen uzun zaman alıyor.
Ayrıca şunu da söylememiz gerekiyor oyundaki değişikliklerden pokemonlarınız etkilenecek[etkilenmesini engellemeye çalışacağız]. Bazı pokemonlar silinecek ve onların yerine başka pokemonlar verilecek levelleri yükselecek ya da düşürülecek. Bu gibi durumlarda bazı oyunculara eposta ile istekleri sorulacak eğer epostaları doğru girilmemişse ya da yanlış girilmişse kafamıza göre bir tercih yapacağız.
Değişikliklerden bazılarını sıralamak istiyorum[En azından açmadan önce yapmak istediklerimiz] -250'den fazla pokemon -yeni eşyalar -300'den fazla saldırı çeşiti -7 harita [sizin bize gönderdikleriniz] -haritaya göre pokemonlar karşınıza çıkacak
Sabrınız için teşekkürler.
sorunbende beim yapmış olduğum 10 map var ceo ya iletir misin.. bamak isterse msn den atarak gösterrim..haritalar farklı hem..
Ahmet gitti sizin proje . Furkan KO'ya daldı sonu kötü gibi ...