Furkanı devre dışı bırakıp tek başına hüküdar olmak istemezmiydin ?
Bizi birbirimize mi düşürmeye çalışıyorsunuz anlamadım. Kışkırtıcı mesajlar yazıyorsunuz durmadan.
Projenin sahibi asla tek kişi olamaz. Bu projenin sahibi 3 kişi NE OLURSA OLSUN.
quote:
Orjinalden alıntı: sorunbende
Bizi birbirimize mi düşürmeye çalışıyorsunuz anlamadım. Kışkırtıcı mesajlar yazıyorsunuz durmadan.
Projenin sahibi asla tek kişi olamaz. Bu projenin sahibi 3 kişi NE OLURSA OLSUN.
Evet birbirinize düşürcez sonra ipleri elimize alıcaz .
Espiridende anlamıyorsunuz yaw . Ama kısa sürede açmassanız burdakiler birbirine düşücek .
Olabildiğince hızlı çalışıyoruz. Furkan'ın ko oynaması pokemon projesinden zaman çalmıyor. O kaybettiği zamanı fazlası ile gideriyor. Geceleri uyumuyor proje için çalışıyor ...
quote:
Orjinalden alıntı: sorunbende
Olabildiğince hızlı çalışıyoruz. Furkan'ın ko oynaması pokemon projesinden zaman çalmıyor. O kaybettiği zamanı fazlası ile gideriyor. Geceleri uyumuyor proje için çalışıyor ...
Tahminen ne zaman açarsınız . En azından elimizde bir gün belli olsun .
Tahminen..Çıkmaz ayın son Çarşambası..
Yw belkide 1 ay olmuştur bekliyoruz ama Ceo gelip doğru düzgün ne bir gün söylüyor..ne uğruyor buralara..
pokemonwarriorsa firefox la nasıl giriliyor ve firefox nasıl ayarlanıyor
bende firefox var ama tam net olarak kapalı sitelere nasıl girilebileceğini anlatacak olan varmı ben giremiyorum da
Yav nasıl dediğinden bişi anlaşılmıyor Firefox 'un bi farkı yokki aynı İnternet Explorer yani oyun zaten kapalı şuan oyunda kullanılmasının sebebi hızlı olması yani başka bişi yok yükleyemiyormusun kullanamıyormusun anlamadım
Warriors kapalı inş. en kısa sürede açılır..Ama oyun İnternet Explorer'dansa Mozillada daha iyi çalışıyo..