acıldı dıo ama ha la kısa bır surelıgıne kapandı dıyo kac hafta oldu
açılmayacaksa söyleyin boşuna ümitlenmeyelim
Ne zaman baksam site kapalı ne zaman açcaklar bunu
birşey bile söylemiyorlar site açılmayacaksa söyleyin
büyük yeniliklerle açıklanacak diye duyuru yapıldı...
Ya açılcak diyolarsa kesin açılır bu kadar insanı kandırcak degiller büyük yenilik diyolar hemen açılıpta basit bi online oyun oynamaktansa bekleyin adam gibi Türk yapımı bi oyun oynayalım hem haritada çok olcakmıs bütün pokemonlarda olcakmıs nerdeyse 10 tane haritada 100 tane pokemonla oynamaktansa bisürü haritada bisütü pokemonla hemde üstüne bisürtü yenilikle oynamak daha iyidir o zaman bekleyelim oyunmu bitti koca dünyada pokemondan baska milyon tane oyun var onlarla oyalanalım bi süre
beyler ben uye olamadım yazı gelıyo bı seyler yazıyor nasıl uye oluncak bana yardım ederenız sevınırım
quote:
Orjinalden alıntı: tuugberk
quote:
Orjinalden alıntı: zor_ask_55
abı ben uye olamadım bana yardımcı olurmusun
oyun şu an açık deil
sölemişya sana
ne kadar yenilik yapıcaklarını onlar bile tam kararlaştıramamış galiba onun için süre vermiyorlar doğrumu ?
sanırım ama baya bişeyler olcakmıs zaten olmassa bu kadar beklenti karsılıksız kalırsa oyunun pek tutulcanı sanmıorm yani
Aylardır bekletilmede bana kalırsa bu oyun biraz zor açılır
ne zamana kadar açılır bir tarih verebilirmisiniz
ne zamana kadar açılır bir tarih verebilirmisiniz
vereme<ler cunku oyun acılmayacakkkkkkkkkkkkkkkkk acılsaydı kac hafta once c.tesı yada pazar acıcaz dedıler kac hafta olduacıl caksa su anda mesaj yazsınlar soylesınler kac hafta gectı beeeeeeeeeeee
Herkez bizim oyuna konuya bakin gelecegin pokemoncrateri :D Pokemon Shiny Legends e gelin server bu saate kadar acikti kapandi yarin beklerim 3.30 da accam byy