Şimdi Ara

İlk deneyim -> www.pokemonwarriors.com -> Nostalji -> Kapalı (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.362
Cevap
0
Favori
53.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ceoffuture sana seslenıyorum accanmı acmıycanmı soylede bılelım accaksan ne zaman cevap ver
  • AÇMAYACAK
  • öff amma uzattınız adam açıklama yaptı ama net tarih vermesini bekliyeces bişi yok boşverin

ist attack sago

|<@M€r@|\|
  • Pokemon Shiny Legendse gelin herşey çok süper oldu v0.3 e gectik oyun full tr ve siteden resimlere bakabilirsiniz anasayfada son çekilen ve birlikteki resimimiz chatboxu vermedik catres mesela saçmaldi:D:D:D

http://pokemonshiny.sprinterweb.net
  • Ne yane kendimize slm gönderemicesmi
  • olum öle sey olurmu yaw:D
  • açıl artık lütfen oynuyacak web tabanlı pokemon oyunu yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
  • quote:

orjinal alıntı:ewee1212
    açıl artık lütfen oynuyacak web tabanlı pokemon oyunu yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

acmıycakkı tahmınen
    ,
  • yav 25 aralıkta kapandı site bugün 11 mart bu kadar sürede ne yaptılar anlamadım bi cevap ta vermiyorlar
  • bı bılsek bızde naptıklarını
  • ceo burdan sana sesleniyom bare ay gün felan vermion asma bare yaza kadar acılıcakmı onu söle yha cıldırıcam yha adam akıllı oyun yokki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undererk -- 15 Mart 2008; 0:01:27 >
  • şu yugioh sever arkadaşımızın çıkardığı oyunu merak ettim silkroada benziyo mu madem pokemonwarriorstan cevap yok belki onu oynarım
  • nolur bı cevap beee sıkıldım of barı konusun acılmıycak yada bılmem ne zamana kadar acılcan dıyın offf

• ya su pokemon yumurtalarını nasıl besletıyosunuz bu sıtede yanı nasıl goruntuluyosunuz ben aldım ama bu sıteye koyamadım
  • biz ne derdindeyiz sen ne derdindesin ya onun yeri burası deil evet arkadaşlar pokemonwarriors gitti tahtalı köye unutun onu
  • quote:

orjinal alıntı:undererk
    biz ne derdindeyiz sen ne derdindesin ya onun yeri burası deil evet arkadaşlar pokemonwarriors gitti tahtalı köye unutun onu

sız hala dusunun warrıorsu kapandı dıyoz dınletemıyoz bakın cevap bıle vermıyorlar

• warriors gitti ama niye gitti söyleyeyim furkan abi KO oynuyor ve sanırım siteye artık önem vermemeye başladı
  • furkan işte bu:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undererk -- 16 Mart 2008; 13:34:15 >
  • arkadaşlar site kurmayı bileniniz varsa warriorsa benzer bi site açalım beklemektense kendi sitemizi açalım daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.