Şimdi Ara

İlk deneyim -> www.pokemonwarriors.com -> Nostalji -> Kapalı (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.362
Cevap
0
Favori
53.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tes1097 furkana iletebilirsen benimde bir fikrim var.Bir Hesapta 2 kişi olabilsin(craterin cok oynanmasını saglayan en önemli unsurlardan biri buydu).Bu oldumu başka bişey istemem

off topic:forumdaki nickimi ve şifremi nasıl değiştirebilirim?
  • ya bende bı ara 1. dım sonra dutum
    bıde pokeler cok zor lwll atlıyo onada bakın ve cabuk acın
  • yok benim nickim zedja ydı
  • evet zedjayı biliyodum ama benim bildiğim memocan 1. zedja ya2. ya üçüncüydü malesef ben 50 küsür sıralardaydım o günleri özlüyorum açın şu siteyi artık
  • Daha açılsada bi işe yarıyacağını sanmıyorum. Haftaya Pokédox açılcak...
  • arkadaşlar bazı alanlar zorunludur bazıları ise değildir zorunlular basit onları doldurun ve kayıt olun zaten not düşmüş kayıt olun linkine basın bundan önce
  • valla de açılıyomu pokedox
  • Pokedox'un açılmasına 5 gün var. Sitesinde 28'Mart'ta ;
    "Countdown: 13 Days!" yazıyor. Yani 5'Nisan'a göre 5 gün :)
  • pokedoxla aynı gün mü açılış yapsak :D

...
    ...
    ...

onların açmasını bekliyoruz açsınlar görelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorunbende -- 5 Nisan 2008; 23:50:56 >
  • Bakalım neler olcak
  • pokemonmwarriors.com kurucuları knight oynuyor.bununla uğraşmazlar :)
  • ya sorun bende neden ceuffuture hıc bu foruma gırmıyor ve bence sakın pokedox la aynı gun acmayın yarın acın cunku pokedox acılınca herkez pokedox oynıycak
  • valla sana ikinci kez katılıyom dark spiderman aynı gün açarlarsa kendileri dışında kimse oynamaz bu kadar ses getirdiğine göre kimbilir pokedox nasıl bir oyun olur
  • e ama dogru soyluyoruz
  • arkadaşlar ceo az önce acıktı özel mesaj yazdım cevap gelmedi
  • ceoffuture buraya uğrayamıyor çünkü size karşı çok mahçup. sizi çok beklettiği için kendini üzgün hissediyor ve sizin yüzünüze bakamıyor[başka sebepleri de var o ayrı].

knight oynuyor demiş yalanlayamam ama knight bu işimizi engellemiyor. Hatta ben kicks diye bir oyun daha oynamaya çalışıyorum ama oyuna bir türlü giremiyorum.

neyse konuya dönelim aslında onları rakip olarak görmüyoruz ama bir şekilde karşı karşıya geliyoruz kendimize göre bir strateji geliştirdik ona göre adımlarımıza devam ediyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorunbende

ceoffuture buraya uğrayamıyor çünkü size karşı çok mahçup. sizi çok beklettiği için kendini üzgün hissediyor ve sizin yüzünüze bakamıyor[başka sebepleri de var o ayrı].

knight oynuyor demiş yalanlayamam ama knight bu işimizi engellemiyor. Hatta ben kicks diye bir oyun daha oynamaya çalışıyorum ama oyuna bir türlü giremiyorum.

neyse konuya dönelim aslında onları rakip olarak görmüyoruz ama bir şekilde karşı karşıya geliyoruz kendimize göre bir strateji geliştirdik ona göre adımlarımıza devam ediyoruz.

Boşa kasmayın bence 4 gün sonra Pokédox açılacakmış.

• bencede 4 gün sonra pokedox acılıcak banene pokemon warriorstan by by pokemon warriors hoşgeldin pokedox
  • quote:

Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR

quote:

Orjinalden alıntı: sorunbende

ceoffuture buraya uğrayamıyor çünkü size karşı çok mahçup. sizi çok beklettiği için kendini üzgün hissediyor ve sizin yüzünüze bakamıyor[başka sebepleri de var o ayrı].

Boşa kasmayın bence 4 gün sonra Pokédox açılacakmış.

acilsin kimin umrunda
    bizim amacimiz kendi kendimizi gelistirmek
    ve eger amaclarimizi yapabilirsek pokedox felan yalan olur

• aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ınanamıyorum bu foruma hos geldınız ceoffuture bu gunlerıdemı gorcektık
    bence sen acarsan sıteyı pokedox uda warrıorsuda oynarım
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.