Şimdi Ara

İlk deneyim -> www.pokemonwarriors.com -> Nostalji -> Kapalı (116. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.362
Cevap
0
Favori
53.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pokemon_78

evet zedjayı biliyodum ama benim bildiğim memocan 1. zedja ya2. ya üçüncüydü malesef ben 50 küsür sıralardaydım o günleri özlüyorum açın şu siteyi artık

evet ama ben o aralar oyunu bırakmıştım...
    tam son günde iyi bir açık bulmuştum devam edeyim dedim görüntü gitti

• YA BU SİTENİN AÇILMASINA BENİM ÖMRĞM YETMİYCEK HERHALDE
  • ceo son 2 günün kaldı eğer 2 günden önce acarsan ii olur herkez pokedoxu beklio ama eğer birlikte acılırda (önceden yazmıştım) iç iyi olmaz
  • ya bu kadar yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr acın hemen acarsanız hem pokedox u hemde warrıorsu oynarım pokedoxtan sonra acarsanız belkı oynarım
  • vay be pokedox açıcaz dedi ve sözünü tuttu bakalım warriors da verdiği sözü en kısa zamanda tutabilecekmi
  • bencede
  • görücez
  • beyler pokedox yarın açılıyormuş sanırım gözümüz aydın
  • yes yarın acılıyoama acılmazsa

• quote:

Orjinalden alıntı: !!! melik !!!

YA BU SİTENİN AÇILMASINA BENİM ÖMRĞM YETMİYCEK HERHALDE

Kimsenin ömrü yetmicek
  • ewet zaten pokedox var artık
  • doxun betası açılcak diye biliyorum
  • noldu fısladınız galiba ve şunu düşündünüz mü hiç oranın gün saat farkı ile buranınkini he arklar:D
  • o zaman en gec yarın acılır yok yarın bıle degıl bugun oranın saatı en fazla 11 saat gerıdır (onlarınkı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKs.. -- 10 Nisan 2008; 16:00:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bogachan.1996

noldu fısladınız galiba ve şunu düşündünüz mü hiç oranın gün saat farkı ile buranınkini he arklar:D

sen 2-3 asy buralara gelmedin. Baya şişmişsin. Yukarıdan bakıyon. Havanı söndürmeni bilirim.

dark*spiderman: Oranın saati 05.30-11.30 arası değişiyor. Şehirlere göre.
  • biliyorum ama en fazla yı soyluyorum
  • baktım pokedox daha açılmamış ne oldu vakitler yüzünden mi açılmadı yani
  • tahmınen vakıtlerden
  • quote:

Orjinalden alıntı: loodyeyes

tes1097 furkana iletebilirsen benimde bir fikrim var.Bir Hesapta 2 kişi olabilsin(craterin cok oynanmasını saglayan en önemli unsurlardan biri buydu).Bu oldumu başka bişey istemem

off topic:forumdaki nickimi ve şifremi nasıl değiştirebilirim?

Şifremi Profilden, nickini de yukarıdaki "Nick İşlermlerin"den değştirebilirsin.
  • pokedoxtan ordan burdan bişeyler dedik pokemonwarriors aradan kaynadı ne olacak bu pokemonwarriors nisana girdik 4,5 ay oldu yav bu kadar çabuk açılm ayacaksa sitemiz kısa süreliğine kapatılmıştır yazısını silin sitemiz .............. zamana kadar açılacaktır vs... vs..... bişeler yazın
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.