Ceo ko oynuyor carnac'da ve kendini baya geliştirmiş kısacası ümitlenmeyin
çok zor be siz artık bu oyunu acın %1 sizi oynarım ama yinede bakalım belki çok güzel olmuştur kaç aydır bekletyyolar güzel bişey olsun bari
Valla ilk açılanı oynarım. Türkçe olması hiçbir şey feğiştirmiyor. Ama sadece konu başlığın değiştirip gittiler yine galiba.
ben pokemonindigo oynuyorum şu an biraz hızlandırma yapmışlar valla oyuna acayip zevk gelmiş 38 pokemon yakaladım ayrıca diamond pearl da var
eger acılırsa ben warrıorsu oynarım ona gore actınız actınız acmazsanaız e artık kımse oynamaz bak sansınız varmıs pokedox zamanında acılmadı hemen acın oynıyalım
guzel oynmus emegıne saglık
SIKTI ARTIK BEKLE BEKLE NNEREYE KADAR YAU
ey ceo duy sesımızı
quote:
Orjinalden alıntı: dark*spiderman
ey ceo duy sesımızı
işte bu dh nin ayak sesleriii
Boşverin Bu Saatten Sonra Artık Ümidi Kestim Ben
bence pokemonwarriors rüya oldu açılsada benim ömrüm yetmez herhalde yani kaç ay oldu artık hiç ama hiç ümidim yok
quote:
Orjinalden alıntı: elemix
guzel oynmus emegıne saglık
Ne dediğinin farkında mısın? Oyun kapalı.
quote:
Orjinalden alıntı: pokemon_78
ben pokemonindigo oynuyorum şu an biraz hızlandırma yapmışlar valla oyuna acayip zevk gelmiş 38 pokemon yakaladım ayrıca diamond pearl da var
ateş pokeleri hangi mapden çıkıo indigoda
bende 40. sayfa görüntülemiyo neden
valla ateş pokemonlarının nereden çıktığını bulamadım bulsam ilk magmar yakalarım arcanine pontya onlar 2 haritada çıkıyor
beyler pokemonwarriors tarih oldu pokedoxta daha açılmadı o zaman kadar pokemonindigo oynayabilirsiniz ama bu bölümde deil yeni konu açıp orada pokemonindigo oynamak isteyenler bana istediklerini sorabilirler ben de bildiğim kadarıyla yardımcı olurum
indigo cok yavas degilmi?
quote:
Orjinalden alıntı: FreeDi3
indigo cok yavas degilmi?
hızlandı ve gerçekten warriorstan zevkli
warrıorstan umıdı olan VARMI
quote:
Orjinalden alıntı: dark*spiderman
warrıorstan umıdı olan VARMI
warriorstan ümidim yok bu kadar zaman açılmadı bundan sonra mı açılacak ben çok inanıyordum açılacağına başlarda ama yanılmışım