Şimdi Ara

İlk elektrik gitarımı alıyorum 2000 tl ye kadar gitar amfi önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

-Bir elektrik gitar alıcam ama ilk olduğu için aklıma takılan şeyler var.

-Öncelikle hard rock ve heavy metal yapmayı istiyorum Genellikle Guns n Roses çalacağım

-Bütçem gitar amfi birlikte 2000 tl

-Kasa olarak les paul kasa istiyorum.

-Benim aklımdaki gitar ve amfihttp://www.do-re.com.tr/U18355,501,epiphone-les-paul-standard-plus-trans-amber-ch-hdwe-elektro-gitar-dijital-piyano-kampanyasi-epiphone.htm ilehttp://www.do-re.com.tr/U14601,563,line-6-spider-iv-15-elektro-gitar-amfi-kombo-amfiler-line-6.htm bu ikili

-Ve ayrıca yaşadığım ilde deniyebileceğim bir müzik dükkanı da yok.

-gitar ve amfi hakkında tavsiyeler verirseniz sevinirim.

-Forumda yeniyim hatalarım varsa kusura bakmayın. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HüseyinSlash -- 16 Eylül 2015; 15:10:59 >

• Merhaba.
    Hocam seçtiğiniz gitar da amfi de oldukça iyi aletlerdlr. İstediğiniz tarzda da tatmin edici bir sonuç alacaksınızdır. Gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Ancak bi yolunu bulup deneyerek almanızda fayda var.
  • horseexpert kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim

-Bu arada dediğim gibi yaşadığım ilde elektrik gitar ile ilgili ne bilgi alabileceğim bir yer ne de deniyebileceğim bir yer var
  • O zaman mecburen youtube da falan dinleyerek istediğin tonun o olup olmadığına bakacaksın. Ama alırsan pişman olmayacağın aletler onlar emin olabilirsin.
    Bu videolar olmasa halim zor valla . En azından videoda bilgi ediniyorum

-Bu arada tavsiyelerin için teşekkür ederim
  • Rica ederim. Aldıktan sonra yorumunu paylaşırsan sevinirim. Bakalım sen de beğenecek misin.
    Tabiki paylaşırım . Daha tavsiyelere gitar modellerine açığım ama şimdilik bu gitar gibi görünüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bütçenin ne kadar olduğunu söylersen farklı önerilerde bulunabilirim. Ama hala bu gitarda ısrarcıyım. Amfide farklı modellere bakabilirsin.
    Bütçem gitar amfi beraber 2000 tl . Ya zorlasam 2200 felan olurda gerek yok 2000 yeterde artar bile daha ilk elektrik gitarım . Bu arada gitarı do-re den alıcam ama amfiyi başka yerden ordaki fiyat 2000 i geçio ona aldanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HüseyinSlash -- 16 Eylül 2015; 14:36:44 >
  • Bir an önce alıp çalışmalarına başlamanı tavsiye ederim. Kolay gelsin
    Teşekkür ederim
    Bu arada verdiğim linklerdeki fiyatlar 2000 i geçio gitarı do-re den amfiyi başka yerden daha uygun fiyata alacağım sonra matematiğme laf etmeyin
  • Kartla alırsan çok daha ucuza alabilirsin. Çeşitli kartların geri ödeme vs kampanyaları var.
    Zaten büyük ihtimalle tek çekim ile alıcaz havale fiyatına gelio öyle bir durumda . o kampanyalarada bakarım .

Tavsiyelerin için saol . Aklımda pek bi soru işareti kalmadı amfinin kalitesini biliyordum ama gitarda teredütlerim vardı o da kalmadı . Sonuçta Epiphone , Gibson lisanslı bir ürün
  • Rica ederim. Forumda kartlarla ilgili konulara bakarak 100-150 lira daha ucuza kapatabilirsin. Kar ettiğin parayla da bir pedal alabilirsin.
    Foruma bakarım . Ayrıca pedal gereklimi yoksa olmasada olurmu ben kendimi iyice geliştirdikten sonra wah pedalı almayı düşünüyodum . Cry baby falan
  • Gitara yeni başlayacaksan henüz ihtiyacın yok. İlerledikçe, istediğin tarzı oluşturduktan sonra çalmak istediğin şeyler ortaya çıkacaktır. Zaten o şarkıda da pedalın eksikliğini hissetmeye başlayacaksın. Yani şimdilik gerek yok.
    Herşey için teşekkür ederim
  • Bir şey değil. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
    Aldıktan sonra gitarla ilgili düşüncelerimi ve yorumlarımı yazacağım size
  • epiphone les paul alıcaksanız hazır o fiyatları gözden çıakrmışken 150 daha koyun probucker denen manyetikleri ve coil tap özelliği olan plus top "pro" olan modeli alın. probucker manyetikler benim deneyimlediğim kadarıyla hayli başarılı...

http://www.do-re.com.tr/epiphone-les-paul-plus-top-pro-honey-burst-elektro-gitar-elektro-gitarlar-epiphone

o amfiyide dore bikaç ay önce internette duyurmayıp sadece mağazarında yaptığı kampanya ile 250 TL ye satıyordu. şimdi 500 olmuş. onun yerinede blackstar id core 20 modeline bakın.

http://www.do-re.com.tr/U20277,563,blackstar-id-core-stereo-combo-elektro-gitar-amfi-20-watt-kombo-amfiler-blackstar.htm

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.