Şimdi Ara

İlk elektrik gitarımı alıyorum 2000 tl ye kadar gitar amfi önerisi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle line 6 amfiye çok güveniyordum ama 250 tl ye satılması şaşırttı ve hayal kırıklığına uğrattı . Gitar ise senin yolladığın daha iyi .

Yine aklım karıştı . Büyük ihtimalle para biriktirip senin dediğin gitar ile amfiyi alacağım.

Gitar ile amfiyi yolladığın için teşekkür ederim . Bu arada yolladığın gitar stokta yok ama onun yerinehttp://www.do-re.com.tr/epiphone-les-paul-standard-plus-top-pro-vintage-sunburst-elektro-gitar-elektro-gitarlar-epiphone var . aralarındaki tek fark 5 tl .

Birde yolladığın gitar ve amfi ile hard rock ve heavy metal tonunu alabilirmiyi guns n roses çalıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HüseyinSlash -- 16 Eylül 2015; 18:56:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HüseyinSlash

Yorumun için teşekkür ederim

Öncelikle line 6 amfiye çok güveniyordum ama 250 tl ye satılması şaşırttı ve hayal kırıklığına uğrattı . Gitar ise senin yolladığın daha iyi .

Yine aklım karıştı . Büyük ihtimalle para biriktirip senin dediğin gitar ile amfiyi alacağım.

Gitar ile amfiyi yolladığın için teşekkür ederim . Bu arada yolladığın gitar stokta yok ama onun yerinehttp://www.do-re.com.tr/epiphone-les-paul-standard-plus-top-pro-vintage-sunburst-elektro-gitar-elektro-gitarlar-epiphone var . aralarındaki tek fark 5 tl .

Birde yolladığın gitar ve amfi ile hard rock ve heavy metal tonunu alabilirmiyi guns n roses çalıcam

Blackstar ID Core 20 bende var. Gayet memnunum. Her türlü tona gidiyor. En önemlisi de elinle amfiye dokunmadan metallica tonlarından bir anda slash e, oradan da istediğin diğer tonlara geçebiliyorsun. Hepsi bilgisayarına yükleyeceğin ücretsiz INSIDER programıyla oluyor. Tam reklamını yapmış gibi oldum ama çok sevdim ben bu programı. Orada çeşitli yamalar var. Yazıyorsun arama çubuğuna guns&roses diye çıkıyor. Birini indiriyorsun sonra açıyorsun ki bir bakmışsın ses aynı.

Bu arada o fiyat bandındaki les paullerin hepsinden istediğin sesleri alacağından eminim. Her gitar için ayrı sormana gerek yok aynı soruyu.

• Bu bilgiyi verdiğin için teşekkür ederim şimdi biraz daha ısındım amfiye Ama aklıma takılan bir şey var yanımda bilgisayar yokken ev dışında nasıl ayarlanıcak çünkü üzerinde bas ı felan yok.

Bilgilendirirsen sevinirin . Yorumun içinde teşekkür ederim
  • Amfiyi kesinlikle güzel al ben marshall dan şaşmıyorum. bütçene göre gitardan biraz kısabilirsin. Hatta ikinci el temiz gitar & amfi bulabilirsen tavsiye ederim. Zira bu aletler dolar üzerinden geliyor şu sıra dünyanın parasıdır.
  • muhammetc kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yorumun için teşekkür ederim

Gitar ve amfiyi ikinci el istemiyorum ilk gitarla amfim sıfır olsun istiyorum.

Doların yükseliş konusuna gelirsek tamam cidden yükseldi ama daha da fazla bekliyemem abi en fazla bir ay felan. Onada gerek yok

Amfi olarakda marshall demişssin ama o markada en fazla
    mydukkan
    Marshall MG15 CFR Carbon Fiber Elektro Gitar Amfisi
    https://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=17225&gid=79
    olur ama onun yerine

http://www.do-re.com.tr/U14601,563,line-6-spider-iv-15-elektro-gitar-amfi-kombo-amfiler-line-6.htm
    ve
    http://www.do-re.com.tr/U20277,563,blackstar-id-core-stereo-combo-elektro-gitar-amfi-20-watt-kombo-amfiler-blackstar.htmc bu iki amfi daha tercihim .

• HüseyinSlash H kullanıcısına yanıt
    bu gösterdiğin amfi yi bilmiyorum forumlarda bak. kötü demem asla ben marshall seviyorum sadece. genelde o kullanılıyor konserlerde falan dikkat et.
  • Tamam konserlerde marshall kullanılıyo .Ama bu amfi kullanılmıyo . hemde sadace 2 kanalı var o yüzden öbür amfiler daha yakın geliyo

Ama kişinin tercihi oda

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Yok dostum yanlış anlamışsın sanırım. Bilgisayardan yapmak tek tıkla oluyor, bilgisayar yoken yapmak eline alıp amfinin potanslarını tek tek çevirecek kadar süre alıyor. Yani bir sıkıntı yok elinle de ayarlayabilirsin bilgisayardan alacağın sesleri sadece dah uzun sürer. 3 band eq yok evet ama ISF diye bir eq teknolojisi var ben şahsen beğendim. Kötü değil 3 band kadar iyi olmasa da. Bilgisayarda 3 bant kullanabiliyorsun sadece.

• O bilgisayar uygulaması baya ilgimi çekti sanırım Blackstar ı alacağım zaten ev dışında kullanıcağımı pek sanmıyorum ev dışında çalarsamda sıkıntı olmaz gibi geliyo

Hem 20 watt olmasıda hoşuma gitti

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim

• Rica ederim güle güle kullan.
    Bir de stereo bir amfi. 2 tane 10 wattlık hoparlör var içinde efektler mono amfilere göre çok daha kaliteli.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammetc

bu gösterdiğin amfi yi bilmiyorum forumlarda bak. kötü demem asla ben marshall seviyorum sadece. genelde o kullanılıyor konserlerde falan dikkat et.

hocam kullanılıyo da konserde 500 tllik marshall kullanılmıyo ki. Bende insider programı açısından blackstar derim. tonlarına meraklıysan seversen orange amfilere de bakabilirsin. coil tapli humbucker la da çoğu türü yakalayabilirsin zannımca. pazarlıkla epiphone custom pro+blackstar id core 20 yi 2200 e alabilirsin ama dükkan yok demişsin. ama sonuçta bahsettiğin gitarlar ve amfiler iyi hepsi. bende coil tapli olani öneririm tonal çeşitlilik bakımından.
  • Pony Hunter kullanıcısına yanıt
    coil tap tam olarak ne işe yarar çünkü iki gitar arsında kaldım eğer coil tap in pek bi farkı yoksa görünüşüne bakıp alıcam
  • quote:

coil tap tam olarak ne işe yarar çünkü iki gitar arsında kaldım eğer coil tap in pek bi farkı yoksa görünüşüne bakıp alıcam

humbucker manyetiğini bi nevi single coil gibi kullanmanı sağlıyo. daha strat-vari bi ton alabiliyosun. tonal çeşitlilik sağlar yani gitara.
  • quote:

Teşekkür ederim
    Bu arada verdiğim linklerdeki fiyatlar 2000 i geçio gitarı do-re den amfiyi başka yerden daha uygun fiyata alacağım sonra matematiğme laf etmeyin

su an alma hocam-bekle dolar dussun yari fiyata alirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

marka olarakta marshall ve tredemarka bakabilirsin tabi apartmanda falan kullanmayacaksan

• quote:

Yorumunuz için teşekkür ederim

-Bu arada dediğim gibi yaşadığım ilde elektrik gitar ile ilgili ne bilgi alabileceğim bir yer ne de deniyebileceğim bir yer var

Epiphone Les Paul Standard Plus-Top + Marshall MG15R bu 2 liye ve

ayni sekilde epiphone ile ibanez rx15rdr kullanabilirsin

ibanezin elektro gitarlarida cok saglamdir git dene dokun dinle oyle al mantigin degil duygularini hislerini ve kulagini dinle :) Bende su an martin co akustik gitar ve blood moon explorer elektro gitar var yurtdisindan-getirttiriyorum

• quote:

ÖNCELİKLE MERHABA

-Bir elektrik gitar alıcam ama ilk olduğu için aklıma takılan şeyler var.

-Öncelikle hard rock ve heavy metal yapmayı istiyorum Genellikle Guns n Roses çalacağım

-Bütçem gitar amfi birlikte 2000 tl

-Kasa olarak les paul kasa istiyorum.

-Benim aklımdaki gitar ve amfihttp://www.do-re.com.tr/U18355,501,epiphone-les-paul-standard-plus-trans-amber-ch-hdwe-elektro-gitar-dijital-piyano-kampanyasi-epiphone.htm ilehttp://www.do-re.com.tr/U14601,563,line-6-spider-iv-15-elektro-gitar-amfi-kombo-amfiler-line-6.htm bu ikili

-Ve ayrıca yaşadığım ilde deniyebileceğim bir müzik dükkanı da yok.

-gitar ve amfi hakkında tavsiyeler verirseniz sevinirim.

-Forumda yeniyim hatalarım varsa kusura bakmayın. Şimdiden teşekkür ederim.

sunuda soyliyeyim her ne kadar istedigin gitardan-basla deselerde tamamen safsata bir gitarist klasikte calmali bassta akustikte elektroda eger-hobiden oteye-proffesionellige gidiceksen sirayla git bide basta 2 bin tl-verme orta seviye 700 tlye ibanez elektro ve amfi alabilirsin 1300 sende kalsin-baktin oluyor iyi gidiyorsun 1 2 seneye daha iyisine gecersin benden tavsiye ben 12 senedir caliyorum bu arada ben akustikle basladim sonra bass a gectim alakasiz oldi sonra klasik ve sonra elektro sacma-sapan gittim-ben sen duzgun git :)

• YaevdeYoksa Y kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkür ederim Ama epiphone Türkiye'ye euro ile blackstar dolar ile gelio . Ve ayrıca zaten takip ediyorum. Hükümet kurulduğunda da euro en az 2.9 a dolarda 2.5 e felan düşer yani yarı fiyatına felan alamam . Sende doların eskisi gibi 1.5 liraya düşmesini bekleme

• Marshall mg15cf yerine blackstar al. Heavy metal tonlari pek alamazsin marshall ile benden soylemesi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.