Şimdi Ara

İlk kez araç alacağım lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk kez araç alacagım. ikinci el bir araç begendim ve yarın bakmaya gidecegim. eger ki begenirsem alacagım. yalnız araçtan ve motordan hiç anlamam. nasıl kontrol etmem gerekiyor. ne yapmam gerek. yetkili servise götürsem, onların kontrolleri yeter mi? yani araçta bir problem yok deseler güven içinde alabilir miyim??? ayrıca bu servis ücreti ne kadardır???
    malum 40bin tl kadar para vereceğim, yarısına borca gireceğim için çok endişeliyim hayalkııklığına uğramaktan

şimdiden yardımcı oloacak arkadaşlara çok teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreislek -- 22 Eylül 2011; 21:47:29 >

• var mı bir fikri olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreislek

var mı bir fikri olan?

40 binlik bir araba alacaksanız kesinlikle yetkili servise check-up yaptırın derim markasına göre 50-100 arası tutar ama motor,şanzuman,şasi,ön takım ve elektronik aksam hakkında ince ayrıntısına kadar bilgi verirler.
    Eğer sadece birkaç yaşında bir araç ise komple boyalı olması durumunda fikrinizi değiştirin derim, özellikle tavanda, ana şasi hattında ve direklerde doğrultma varsa yine uzak durmanızı tavsiye ederim.
    Bir de servis kayıtlarından geçmişini görün km uyumlumu ona bakın. Ve kesinlikle şasi numarasından tramer kaydına ve pert kaydı olup olmadığına baktırın bu işlemi herhangi bir sigortacı yapar.
    Hayırlısı olsun...
  • teşekkür ederim, başka fikri olan?
  • var mı?
  • aracı alabildiniz mi? işlemler ne kadar sürdü? ben de ilk kez araç alacağım için merak ediyorum, nasıl olacak, iş yerinden nasıl izin alacağım vb.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.