Şimdi Ara

İlk maaş beklentiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6k 7k

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgisayar Mühendisliği. 2.500 dolar civarı bekliyorum en az.
  • Stajyerlik maaşı ilk sene 0 sınav kazanırsam 5 binle başlıyor hakim savcı iki sene stajı var ama 2.5 alıyorsun diye biliyorum

• İşsiz misin sen dayı memurlar.net e yorum mu yaziyordun sen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3k

• tataRkralı_14 T kullanıcısına yanıt
    Ankara Anadolu Lisesinde 7 sene ALMANCA okuyup mezun olan gencimiz, Ank.Siyasal Bilgiler İktisat'a girmişti. Orada da, bir yıl İNGİLİZCE Hazırlık okumuştu. Toplam 5 yıl okuyarak Mülkiye'den mezun olunca, öğrenci iken girdiği SMMM Staj Başlatma Sınavını daha önce kazanmış olduğundan, okuldan mezun olur olmaz SMMM stajına başlatmıştık. ÇOk isabetli olmuştu. Mezununiyetten tam bir yıl sonra girdiği Halkbank Müfettişliği ve Sayıştay'ı kazanmıştı.. Kendisi SAYIŞTAY'ı seçti..

SMMM stajından eksik kalan süreyi de Sayıştay'daki Yeterlik Eğitimi

sırasında tamamlamış oldu. Şu anda SMMM'lik işine yaramıyor ama fazla malın göz çıkarmayacağı da malumdur.. tataRkralı_14 namli yiğitler de, onun bunun ayakkabı numarasına kafayı takmak yerine, bolca çalışmak gerektiğini akletmeliydiler. Zor aklederler ya neyse?
  • Tamam dede sen yoluna bak

• Tıp|5-6k bişeyler versinler sonuçta 6 yıl okumuşuz .

• Çoğu kişinin, hala ve hala bir baltaya sap olamadığı anlaşılıyor. Bu kafayla kalakaldığı sürece bir yere varabileceğini de sanmıyorum..

Hiç yanılmadığım bir kere daha anlaşılşdı. Çok akıllı ve kafalı, zeki olduğum belli olduğundan, onun berbat ve yatık haline üzüldüm.

Destur!.. Ya Destur!..

Birçok yiğit de, kaybettiği yere; şimdi "KORUK, EKŞİ" diyen malumlardan.. Geçelim, geçelim bir kalem daha!. Bunlardan han da olmaz, hamam da!.. Zaten olsalardı, şimdiye kadar da olurlardı.

Bu yarenliklerin kafayı onun bunun ayakkabı numarasının kaç olduğuna değil, ÜNİVERSİTE için derslere adamakıllı takılmaları akıllıca iş olurdu.

Pek sanmam ya, İnşallah bunları aklederler.

Akıllı ve zeki, kafalı, çalışkan olmak zorundayız.
  • Psikolog...Yüksek lisans öncesinde devlet hastanesinde çalışırsam 4-6k arası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematik muhendisligi 2700 civarı.

• 2400-2800 Euro

Almanya

Yazılım Mühendisi
  • 2 2.5 k bilgisayar muh

• 2.5-3 arasi (bugünün parasiyla o zamani bilemeyiz)
    makina mühendisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lapsekili_Big_Smoke -- 29 Ağustos 2018; 15:9:28 >
  • 5000 TL civarı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.5 diyenler ne iş yapmak istiyor ki

şuan sonucumu bekliyorum iş yerimdeki bilgisayarımın başında, lise mezunuyum 2.6 alıyorum. Etraftan duyma bilgiler veya bi kaç tanıdık vasıtası ile mühendisler 3ten fazla alamıyor amqü serzenişlerine aldırış etmeyiniz gençler. Hayal ettiğinizi yazın, etrafınızdaki kurma gerçeklikleri değil.
  • Bilgisayar mühendisliği/2-2.5k

• Makina gelirse 2.8
    Ee gelirse 2.5-3 arası

• Tıp- 5k
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.