Şimdi Ara

İlk motosiklet tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben motosiklet hakkında neredeyse hiçbirşey bilmeyen birisiyim ve 16 buçuk yaşındayım. Ehliyet kursuna yazılıp bitirdikten sonra cbr 125 almayı düşünüyorum. Yaptığım araştırmalarda çoğu kişi öncelikle scooterla başlanmasını öneriyor ama bilemiyorum. Motorsikleti şehir içi kullanacağım. Acaba sizce ne almalıyım? ( Edit: scooter iki kişi 45 km yi tek seferde gidebilir mi? )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer_GO -- 13 Ekim 2016; 22:08:42 >

• merhaba motorsiklet sevdalısı kardeşim,

sana scooter tavsiye etmelerinin nedeni vücut becerilerinin gelişmesi ve kontrolü öğrenmen için. daha küçük teker daha hassas hakimiyet gerektirir çünkü kontrolünü kaybetmek daha kolaydır. vitesle uğraşmayıp trafiğe (özellikle şehir içi) yoğunlaşarak trafiğin akışını öğrenir alışırsın, davranışların tepkilerin gelişir. tüm bu zahmetler önce zihnini hazırlaman içindir. önce trafikteki sorumluluklarını öğrenerek trafiğe kendini hazırla.kendine olduğun kadar başkalarına karşı da sorumlusun. .unutma trafikte her zaman her şeye hazırlıklı olmalısın. racing motor hevesin var anladığım kadarı ile. scooter ile hakimiyet becerilerini geliştir ,dengeni el kor bacak koordinasyonlarını öğren. göreceksin ki tüm bunları öğrendikten sonra racing motorun sana daha da zevkli gelecek çünkü daha iyi hakimiyet daha eğlenceli sürüşü getirir. sen küçük 125 cc bütçene göre bir scooter al , önce eğitimini tamamla. daha sonra becerilerine göre daha güzel bir motor için hazır olacaksın..kesinlikle acele etme , bir sürü genç bu yolda canını harcadı. hayatın değerli unutma.

iki kişi ile 45 değil amerika kıtasını boydan boya aşarsın . 2 zamanlı 50 cc vespa ile karı koca amerika kıtasını geçen bir türk çiftimiz vardı adlarını hatırlayamadım. motoruna baktıktan sonra o seni her yere götürür.

• megaladon kullanıcısına yanıt
    Seni dinleyeceğim. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer_GO

Merhabalar ben motosiklet hakkında neredeyse hiçbirşey bilmeyen birisiyim ve 16 buçuk yaşındayım. Ehliyet kursuna yazılıp bitirdikten sonra cbr 125 almayı düşünüyorum. Yaptığım araştırmalarda çoğu kişi öncelikle scooterla başlanmasını öneriyor ama bilemiyorum. Motorsikleti şehir içi kullanacağım. Acaba sizce ne almalıyım? ( Edit: scooter iki kişi 45 km yi tek seferde gidebilir mi? )

Önce eğitimini ehliyetini hallet motor almak kısmı en kolay tarafı. Ne alırsan al ilk 1 yıl kadar arkana kimseyi alma. tek seferde 45km her motor gider sorun o değil, bir acemi için hakimiyet rahatlık dikkat bunlar çok önemli. cbr125 elbette alabilirsin ama şekle şemale bakmadan önce bu dediğim 3 önemli kriterde kendini geliştirmen lazım. vitesli motor hakimiyeti scootere göre daha zordur, dikkatini daha çok etrafına trafiğe vermelisin, ve eğer motor üzerinde rahat değilsen zorlanırsın.
    Altın elbiseli adam başlangıç motoru videosunu defalarca izle. Canım sıkıldıkça izlerim ben tavsiye ederim.
    https://www.youtube.com/watch?v=Hvunr0meJt0

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ARABA ÖNERİSİ
    2 yıl önce açıldı
    İlk araç önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.