Şimdi Ara

İLLERE GÖRE LPG İNDİRİM VE ZAMLARI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.481
Cevap
24
Favori
213.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alper arkadaşım geçen cumartesi Menemen den geçmiş yeni fiyat 1,52 tl bilgilerinize.
  • Evet Antalya'da en sonunda ucuz Lpg satan yer buldum. Fiyatı tamı tamına 1,50. Bp gaz. Antalya'ya göre velinimet.. Bu akşam 34 litre aldım.. Normal 1,71 fiyata göre 7 küsür lira kar oldu. Eve gelene kadar yaklaşık 25 km kullandım. Performans gayet iyi. Firmanın adresi aşağıda, bol kazançlar..

Bp - Soil
    Tek-Pet Petrol Ürünleri ve Dinlenme Tesisi
    KUNDU YOL AYIRIMI AKSU BELEDİYESİ YANI
    ALTINOVA MAH. SERİK CAD. NO:5 AKSU/ANTALYA
  • istanbul tuzla po da 1,70
    şel ve bpde 1,68
    kartal şelde 1,66
    kozyatağı akpette 1,64 ... buralarda fiyatlar böle.daha ucuz yer varsa bilmiyorum
  • bayramda

ankaradan-antalya

antalyadan-marmaris

marmaristen-ankara

yapacağım

bu rotalardan yakın zamanda geçen ve uygun lpg alan arkadaş var mı?

• Benzin ve mazotta cesitli kereler indirim yapilmasina ragmen LPG'de hic bir hareket yoktu...

Bugunku mujdeli haber de ustune tuz biber ekti...

LPG'ye 5 kurus zam geldi...

• Aynen İzmir 1,72 hayırlı olsun. Durmak yok zama devam.
  • kocaeli körfez 1.71-1.72
  • istanbulda 1,75 yazan po var. lanet olsun arkadaş ya ne diyelim
  • Ankara'da aygaz 1,590,
    shell 1,550
    Ostim de milangaz 1,250

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06DF006 -- 4 Eylül 2009; 14:33:10 >
  • Sivasta ortalama 1.76 olmuş,
  • Edirne'de po'da 1.81. Diğer illerde de böyle mi bilmiyorum ama Edirne'de en ucuz aygaz sonra shell. en pahalısı da po.
  • Sivastan daha kazık yerlerde varmış.Halen 1.76
  • bugun adana-osmaniye karayolunda ceyhan-kadirli kavşağında petrol ofisinden yücel gaz aldım litre fiyatı tam olarak 1.38 bu bölgede olanlar hücum
  • Nevşehir PO 1.79
  • Afyon 1,60 - 1,65 PO
    Opet 1,75
    diğerleri 1,75-1,79
  • Zara'da Güvenalgaz 1,76 gazı gayet iyi..
    Aksaray'da selgaz 1,49 ve gazı gayet iyi..
    Antalya Fener'de Bozkan petrol Totalgaz 1,74 gazı berbat..
  • Bugün Kırıkkaleden geçerken milangazda 1.25 kuruşa lpg aldım,Ankarada ise ortalama 1.30 ile 1.50 arasında lpg bulmak mümkün.
  • istanbul avrupa yakası gaziosmanpaşa küçükköyde(cebeciye giderken elmabahcesi mevkiinde) cevre otogaz var yurtgaz satıyor ve lpg nin lt si 1.63 tl. bilginize.yeni lpg kullanıcısıyım ilk depoyu po dan almıstım 1.73 ten 2. depoyu bahsettiğim yerden aldım menzilde,performansta su anda değişen birsey yok.arkadasım 20000 km dir aynı yerden alıyor ve gazda bir sıkıntı olmadıgını söyledi.bakalım kullanıp görecegiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okifi

Bugün Kırıkkaleden geçerken milangazda 1.25 kuruşa lpg aldım,Ankarada ise ortalama 1.30 ile 1.50 arasında lpg bulmak mümkün.

kırıkkalededemi 1.25 ulan biz 1.71den alıyoruz aradaki farka bak be
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Orijinalden alıntı: Okifi

Bugün Kırıkkaleden geçerken milangazda 1.25 kuruşa lpg aldım,Ankarada ise ortalama 1.30 ile 1.50 arasında lpg bulmak mümkün.

kırıkkalededemi 1.25 ulan biz 1.71den alıyoruz aradaki farka bak be

sen yine 1.71 den alıyorsun hafta sonu ereglideydim 1.76. bu kadar kar marjı olan bir piyasa var mı yahu.1.25 e satan kazanıyorsa 1.70 e satan her ay 1 petrol açar herhalde

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.