Şimdi Ara

İMDATTTTTTTTT! NOKIA 6600 ACILMIYOR-DU AÇILDI AMA HAFIZA KARTI AÇILMIYOR ŞİMDİDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR HAFIZA KARTIM TAKILIYKEN NOKIA YAZISI ÇIKIYOR DAHA SONRA TELEFON AÇILMASI ARIZALI SATICINIZLA GÖRÜŞÜN DİYOR. HAFIZA KARTINI ÇIKARINCA AÇILIYOR. NASIL KURTULURUM BUNDAN? ŞARZA TAKILI DENEDİM, KALEM TUŞUNA BASILI TUTTUM YİNE AYNI.
    TEL. FORMAT ATTIM AÇILDI AMA ŞİMDİDE HAFIZA KİLİTLİ NE YAPABİLİRİM:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handan -- 15 Nisan 2005, 11:47:43 >

• ya hafıza kartına virüs girmiş yada bozulmuş
  • telefon şarja takılıyken açmayı denedin mi
  • sende kapatmasaydın..
  • only sx1
  • OLDU BAŞKA İSTEĞİM HEM HAFIZA KARTI UÇMUŞ HEMDE İÇİNDEKİLERİ KURTARACAKMIŞ.RESETLE GÜZELİM RESETLE YOKSA UNUT GİTSİN
  • TELEFONU AÇARKEN AÇILANA KADAR YANİ PIN KODUNU İSTEYENE KADAR KALEM TUŞUNA BASILI TUT
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilseydim kapattırmıydım ya.
  • sana pm attım
  • Başka bir mmc takıp açmayı dene eğer açılırsa mmc bozulmuş demektir. Telefon a format at
  • quote:

Orjinalden alıntı: obiriks

sende kapatmasaydın..

• hafıza kartını bi arkadaşının telinde dene olursa kendine yeni kart al. Eski karttakileri de arkadaşından bluetooth la yollarsın
  • format at
  • sen format atmadan önce benim dediğimi yaptın mı??
    bende de aynı sorun olmuştu bi arkadaşın anlattığına göre hafıza kartı çok doluysa telefonun gücü yetmiyormuş şarja takınca açılıyo telefon!!bizzat şahit oldum!!!
  • şarjada taktım aynı
    siz nasıl yaptınız?
  • başka bir telde dene.
  • şuan deneyebileceğim bir tel yok olsa hemen denerdim zaten
  • yaw şarja hemen takma!telefonu açma tuşuna basılı tut ışık yanınca açılmadan şarja tak oldu bende!!
  • mmc yerine tam oturmuyor olabilir. bende de bir kez böyle bir sorun olmuştu.
  • öyle bir durumda kartı takın filan yazar. yada kart yokken nie sorunsuz açsın ki? of ya nerden aldım bu telefonu.
    quote:

Orjinalden alıntı: sadu23

mmc yerine tam oturmuyor olabilir. bende de bir kez böyle bir sorun olmuştu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.