Şimdi Ara

Immortals Fenyx Rising (1.0.2) Türkçe Yama ( v2 ) ~%93 [OpenAI GPT-3 Translate ] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
11
Favori
30.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3.5 tane translate düşmanı,her açılan konuya atlayıp eleştiri yapıyor.
    Madem istemiyorsunuz kullanmayın olsun bitsin ne tuhaf varlıklar var.tartışma çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar.yazık gerçekten yazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerald008 G kullanıcısına yanıt

@gerald008 bu dilbilgisi ile ülkeyi kurtaracaksın helalkeeeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forzeal YT -- 1 Aralık 2020; 13:13:53 >
  • Benim yazım bozuk olabilir ama çeviriyi yapay zeka yapıyor ve gayet de TDK kurallarına uygun yazıyor.

Aşağıdaki örnek de olduğu gibi :D

Immortals Fenyx Rising (1.0.2) Türkçe Yama ( v2 ) ~%93 [OpenAI GPT-3 Translate ]
  • quote:

Orijinalden alıntı: WesterLandX

erol bi sus ya.

Immortals Fenyx Rising (1.0.2) Türkçe Yama ( v2 ) ~%93 [OpenAI GPT-3 Translate ] Immortals Fenyx Rising (1.0.2) Türkçe Yama ( v2 ) ~%93 [OpenAI GPT-3 Translate ] 

• quote:

Orijinalden alıntı: Foxx Mulder

Hocam Twin Mirror diye bir oyun çıktı bugün hikaye odaklı ona da bir ara bakar mısınız? @zartzurt456

başka bir arkadaşda söyledi bu oyunu ön sipariş vermiş oyunu dosya yapısı uygun ise onada bakarız.

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt

eyvallah teşekkürler. Immortals Fenyx Rising (1.0.2) Türkçe Yama ( v2 ) ~%93 [OpenAI GPT-3 Translate ] 

• quote:

erol bi sus ya.

Yasaklar da spor salonları da kapanacak galiba Sayın Erol Abacıyı daha çok görürüz boş vakti fazla olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Foxx Mulder

Hocam Twin Mirror diye bir oyun çıktı bugün hikaye odaklı ona da bir ara bakar mısınız? @zartzurt456

Aynen dün izledim videolarını baya güzel oyun. Çeviri yapılması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: gerald008

Gerçekten translate kullana kullana insanlar Türkçe'yi unutmuş. Arkadaşa katılıyorum, yazım yanlışlarını düzeltirseniz konu daha güzel olur.
    1 - Türkçe ye > Türkçe'ye
    2 - Noktalama işaretinden sonraki harf büyük yazılır.
    3 - data dan > Data'dan
    4 - edilmesi lazım bunu içinde > edilmesi lazım, bunun için de
    5 - Api tanıtılarak > virgül gelmesi lazım
    6 - lazım > virgül gelmesi lazım
    7 - Eksik > virgül gelmesi lazım
    8 - komik yerleri resmini > komik yerlerin resmini
    9 - Hemen sonraki cümle devrim olmuş.
    10 - oynana bilir > oynanabilir
    11 - yapıla bilir > yapılabilir
    12 - bitiğinde > bittiğinde
    13 - satır sayısı > satır sayısı ve gelmesi lazım araya
    14 - Kullanan varsa > virgül gelmesi lazım
    15 - Nintendo switch isteyen olursa > nintendo switch için isteyen olursa (sonuçta herkese nintendo switch veremezsiniz)
    16 - Nintendo Switch özel isim, büyük harfle yazılır
    17 - edile bilir > edilebilir
    18 - tamini > tahmini
    19 > Son cümle yine devrik olmuş.
    20 > ya da ayrı yazılır
    21 > Kurulumda da çok fazla devrik cümle var ama daha fazla deyinmeyeceğim.

Dimi > Değil mi?

Ayrıca değil mi? nin deforme olmuş halini yazacaksanız da düzgün yazmanız lazım; di mi? gibi.

Immortals Fenyx Rising (1.0.2) Türkçe Yama ( v2 ) ~%93 [OpenAI GPT-3 Translate ]

• quote:

Orijinalden alıntı: zartzurt456

Benim yazım bozuk olabilir ama çeviriyi yapay zeka yapıyor ve gayet de TDK kurallarına uygun yazıyor.

Aşağıdaki örnek de olduğu gibi :D

hep aynı elemanlar senin konularına bu tarz yazılar yazmaya devam edecek çok takmayın bu kişileri aynen devam.Immortals Fenyx Rising (1.0.2) Türkçe Yama ( v2 ) ~%93 [OpenAI GPT-3 Translate ] 

• gerald008 G kullanıcısına yanıt

Bi git ya dil ogreticiligini başka yer de yap git öğretmen ol ama bizden uzak ol dünyanın en gereksiz insanisin telefonla yazı yazdığımız forum sayfasında yazim yanlışları arayacak kadar boş bir insansın

• Ne kadar kıvransaniz da bu adam bize Türkçe oyun oynatmaya devam edecek ne kadar zorunuza gidiyo ki gelip burda laf atiyosunuz

• Umarım empire of sin'e de bakarsınız

• Acilen online da olsa "okuduğunu anlama" kursları açılmalı. Adamın mesajını defalarca okudum, hiçbir şey dememiş konu sahibine, naçizane bir öneri getirmiş sadece. Bundan bile rahatsız olanlar var. Şaka gibi...

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt
  • Dörtgöz bekliyorum. Emeğinize sağlık

• Kolay gelsin.

• herkul5 kullanıcısına yanıt

biliyorum kütahyada olduğunu. telefon numaranı da biliyorum. yarın müsait ol, buluşalım göstereyim. ben lafımın arkasındayım.

• Akşam 6 dan sonra istedigin yere gelirim.hem rdr2 konusunu kanıtlarsın.hem kişisel düşmanlıgını cözeriz
    Tel no biliyormussun ararsın

• quote:

biliyorum kütahyada olduğunu. telefon numaranı da biliyorum. yarın müsait ol, buluşalım göstereyim. ben lafımın arkasındayım.

Hocam Spor salonunda kendisi zaten gunun 10 saati rahat bulursun yerini :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.