topıge bak içerige bak kavgalarınızı pm yada msnden yapsanısda böle foruma reklam olmasanız arkadaşlar
bu arada cahilligime verin ama link teki site Anti-Mozilla Versiyon dio bununla ilk kez karşılasıom mozillayı onaylamıyan bi site
BEN GEREKEN CEVABI VERDİM
harrier gereken cevabı gereke yerden aldın ama imgecenmısın nesin sen olm bebe bişey biti gibi çıktın sana kemik atanmı oldu lan şuna bak ya sanki biz bişey dedik adam ordan atladı geldi sanki kara murat ama senin o top dediğin adam damla damla ter akıttırır haberin olsun sana pm ile yerimi yurdumu veriyom eğer benle bi sorunun varsa gelir beni orda bulursun
quote:
Orjinalden alıntı: HARRİER
hey nejdeath lafını bilde konuş başka söze gerek yok kavga etmeyelim
bunu gördün dimi anlaşma
grey moon açtığın şu topiği silermisin lütfen kendini adam zanneden bir b.k işi iyice yoldan çıkardı forum eski adabına gelsin yoksa büyük olaylar olcak
kardeş ben daha önce verileni görmemiştim, bu iyi oldu teşekkür ederim.
bencede çok iyi oldu teşekkürler
Topici okumadan en üsteki yasıyı okuyup cevapladım neler dönüyor burda yaaw bu nedir arkadaşlar
yöneticinin bu amacı dısına sapmıs topigi kilitlemesi mümkün mü acaba?
abi size biişi sorucam yaa benm bilgisayarım hep 10060 werio ıd il pass yasıom hep 10060 internetten indirdim adsl kullanıorum yardım edermisinis _?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme