Şimdi Ara

İNCEHESAP.COM KUTUSU AÇILMIŞ TELEFONLARI GERİ ALMIYOR.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İncehesap.com dan aldığım nokia c2 marka cep telefonu, kutusu duzgunce açılmış ve kullanılmamış olmasına rağmen, kutusu açıldığı için incehesap tarafından iade alınmamıştır.Oysa 5 sene içerisinde vatan bilgisayar, hepsiburada ve hızlıal dan alıp, beğenmediğim 3 telefonu sorunsuzca iade ettim.Bu başlık incehesap tan cep telefonu almak isteyen insanlara yardımcı olmak amacıyla açılmıştır.

• Aşağıdaki ürünlerin iade edilebilmesi, ürünün ambalajının açılmamış, bozulmamış ve ürünün kullanılmamış olması şartına bağlıdır.

• Her türlü yazılım ve programlar

• DVD, VCD, CD ve kasetler

• Taşınabilir bilgisayarlar (Notebook, Netbook, Ultrabook ve Tablet PC'ler)

• Cep Telefonları

• LCD, LED ve Plazma TV'ler (Televizyon Grubundaki ürünlerin mutlaka servis tarafından açılması gerekmektedir, Servis haricinde açılan ürünlerde değişim ve iade işlemleri yapılamaz)

• Bilgisayar ve kırtasiye sarf malzemeleri (toner, kartuş, şerit v.b)

kendilerine göre modifiye etmişler iade şart ve kapsadığı ürünleri akıllıca
  • adamlar haklı. Insanoglu gerek UV ışınları yayarak gerekse de telekinezi yeteneğini kullanarak paketi açmadan ürünü inceleyebilecek seviyede. Bizzat benim 3. gözüm açıldı.

Te allahım ya :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tarafta kendince haklı gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucantcme

adamlar haklı. Insanoglu gerek UV ışınları yayarak gerekse de telekinezi yeteneğini kullanarak paketi açmadan ürünü inceleyebilecek seviyede. Bizzat benim 3. gözüm açıldı.

Te allahım ya :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.