Şimdi Ara

INEGOL ISLETME FAKULTESI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ybs kazandim. Orda okuyan veya yasayan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• inegöl yok muuuuuu
  • onurx_x O kullanıcısına yanıt
    ne işin var inegölde. büyüksehirden geliyorsan aradıgın hiç birini bulamayacaksın...
  • İnegöl de sadece bi tane Özdilek var bi de mobilya atölyeleri ve satış yerlero o kadar gerisi tarla yerlileri bile kaçıyor ordan

• quote:

Orijinalden alıntı: No Meaning

ne işin var inegölde. büyüksehirden geliyorsan aradıgın hiç birini bulamayacaksın...

balıkesirden geliyorum yakın diye tercih ettim sıkıntı yaşayacagımı düşünmüyorm merkeze 45 dk .
  • onurx_x O kullanıcısına yanıt
    lise 5 gibi düşünebilirsin. şehir çoğu yere göre kalabalık olsa da yarım saatte bütün gezilecek yerleri gezeersin.... şehire senn şansına bi avm bir iki tanede pahalıda olsa cafetarya açıldı.... üniversite hayatını pek bulamazsın.... Ama hani iş hayatı bakımından fena değil kalıcı olursan ama pek kalan olmuyor...

ekstra: avantajlarında güzel yanı kavşak gibi.... bursaya eskişehire kaçabilirsin ama öğrenci hayatında ne kadar kaçıcan....bursa-inegöl evet 45 dakika... öğrenciye sanırım 5-6 tl birşey...
  • No Meaning kullanıcısına yanıt
    Eyvallah usta begenmezsem yatay geçiş falan yaparim biyerlere. Uludağ universitesi ama sonucta adi var :)

• geçmiş olsun şimdiden allah sabır selamet versin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scawn kullanıcısına yanıt
    Sebep

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.