Şimdi Ara

İngilizce altyazı ile konuşma farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The walking dead izlerken ingilizce altyazısın da bi cümleyi "we should never have put up the signs" olarak yazmış ama adam "we should never put up the signs" diyo yani "have" i söylemiyo neden?

• Gayet normal. Daha nelerini göreceksin izlemeye devam edersen altyazılı... :D
    Onları profesyonel çevirmenler çevirmez, o yüzden bazen söylediği ile orda yazan aynı olmayabilir; çok normaldir.
  • Oho onlar ney hocam onlar basit olaylar

Sokakta adam
    Do you know what I mean ?

cümlesini yunovaramin diye söylüyor kırk yıl düşünsen anlaman bunu ozaman :)

I have been trying to understand.

A bin çirayin to andersıtend :)

Slang oluyor bunlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corpixx -- 15 Ekim 2014; 0:40:45 >
  • O söylüyor ama hızlı söylediği için pek anlaşılmıyor.

"vi şulda" gibi çıkıyor.Benim anlamadığım şey de şu, soru sorarken soru sormuyorlar

Yani "are you a doctor?" demek yerine "you're doctor?" diyorlar.
  • Ben onu doğudaki şiveye benzetiyorum sen ne dersin oğul? Bu çöp buraya dökülür? Bu cümleler elazığda sık kullanılır. Ve ya türkiyenin batısında -Şaka yapıyosun? gibi :D

Bide ben o cümleyi 50 defa geri aldım söylemiyo :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puforum -- 28 Ekim 2014; 21:58:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gibi kısaltmaları yani sokak dilinde olanları bulabileceğimiz bir site var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasori_99

Gayet normal. Daha nelerini göreceksin izlemeye devam edersen altyazılı... :D
    Onları profesyonel çevirmenler çevirmez, o yüzden bazen söylediği ile orda yazan aynı olmayabilir; çok normaldir.

kadeh kaldırılan bir resmen bakıp its a toast ı o bir tost diye çeviren var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha neleri neleri yok ki... :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.